Anasayfa » Elektronik » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » İSTANBUL Elektronik » HEC Profesyonel Ses ve Görüntü Sistemleri Tic. Ltd. Şti.

HEC Profesyonel Ses ve Görüntü Sistemleri Tic. Ltd. Şti.


Mehmetçik Cad. Gökkuşağı Plaza

Telefon1: 212 213 8643

Telefon2:

Fax: 212 213

Web: hecpro.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:11 (Yönetici:1 | Memur:3 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:



HEC Profesyonel Ses ve Görüntü Sistemleri Tic. Ltd.Şti. 17 Yılı aşan Deneyimi ile tüm açık ve kapalı alanlar,konferans salonları,alışveriş merkezleri,otel,cafe,restorant,bar,hastane,okul,sinema ve tiyatro ses ışık ve görüntü sistemleri,akıllı ev ve otomasyon sistemleri,sanatsal ve dış mekan aydınlatma sistemleri,genel müzik ve acil anons sistemleri,video konferans ve sunum sistemleri alanında profesyonel olarak faaliyet göstermektedir.
















Ürün ve Hizmetler


DDJ-ERGO-V
DDJ-ERGO-V Açıklama Design-led, with instinctive operability. The DDJ-ERGO-V brings simplicity into both setup and performance, without compromising sound quality or features. Portable dimensions and sharp styling are complemented by a single bus powered cable connection to your laptop. All major controls and effects are intuitively positioned and ready on the first press of a button. Quick access features include 4-deck control, filte

# # # # #


Benzer Firmalar