Anasayfa » İnşaat malzemeleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat malzemeleri » AKDAMAR YAPI SİSTEMLERİ İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

AKDAMAR YAPI SİSTEMLERİ İNŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.


küçüksu cadd. kumbaracı sokak meriç apt. No:3-3

Telefon1: 0216 634 01 17

Telefon2: 0 216 634 37 86

Fax: 0216 632 92 98

Web: www.akdamaryapi.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:1 | Memur:1 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İran , Irak , Suriye , Rusya , Gürcistan ,Azerbaycan ,Türkmenistan , Kazakistan

TARKETT PVC zemin kaplaması, yer döşemesi, homojen, heterojen, kondaktif ve spor saha zemin kaplaması ve karo kauçuk ürünlerimizi incelediniz mi? PVC zemin ve Linolyum zemin kaplamalarının pek çok avantajı varıdır.Heterojen PVC yer döşemeleri cila gerektirmeyen, kolay temizlenebilen, antibakteriyel ve antistatik değerleriyle, ofis zemin kaplaması, hastane zemin kaplaması, okul ve kreşlerde kullanılan ekonomik zemin ürünleridir. İthal işyeri için Homojen PVC yer döşemesi, Heterojen PVC yer döşeme, kapalı ve açık spor saha PVC zemin döşemesi, ithal yer karoları, ithal ve yerli Karo ve Rulo Halılar, ithal ve yerli yükseltilmiş döşemeler, ithal ve yerli spor saha zemin kaplama ve kauçuk zemin kaplaması çözümleri sunuyoruz.

Tarkett’in online sergi galerisi, sıradan renk seçimlerinizi hızlandıracak yeni bir araçtır. Ama malzeme özelliklerinden, ama aldığınız ilhamla, fakat mutlaka ürün ve teknik ürün özelliklerine göre de, geniş bir renk yelpazesinden seçim yapın.


Ürün ve Hizmetler


Pvc yer kaplamaları
Pvc yer kaplamaları heterojen ve homojen çeşitleri vardır.
pvc zemin kaplamaları , pvc yer kaplaması , laminat parke , lamine parke , hastane pvc , okul pvc , linoleum , marmoleum , marmorette , tarkett , forbo , armstrong , spor pvc , pvc yer döşemesi ...

#pvc yer kaplamaları #pvc yer döşemesi #Linoleum marmoleum #Dekoratif pvc #pvc zemin kaplama


Benzer Firmalar