Anasayfa » Doğalgaz » Isıtma soğutma » BATMAN Doğalgaz » YILDIZ DOĞALGAZ MÜHENDİSLİK

YILDIZ DOĞALGAZ MÜHENDİSLİK


Belde Mah. 3261. Sok. Demirbilek 2 Apt. Altı No:4/2 (Malikane Arkası)

Telefon1: 04882212423

Telefon2: 05348415151

Fax: 04882212423

Web: www.yildizdogalgaz.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

GENEL BAKIŞ:
Yıldız Doğalgaz Ülkemizde hızlı bir şekilde büyüyen Enerji ve altyapı sektöründe güvenilir bir hizmet sunmak ve iyi bir yer edinmek amacı ile 2012 yılında kurulan bir Firmadır.

MİSYONUMUZ:
Başta Doğalgaz olmak üzere Belirlemiş olduğumuz iş alanlarında ; personel eğitimini sürekli kılan ve AR-GE ye önem veren, cevre ve insana hizmeti kendisine gaye edinen alanının lideri bir şirket olmak, böylelikle insanın rahat ve refahını sağlamaya çalışmak, aldığımız projeleri tam zamanında ve arzu edilen şekilde teslim ederek yıllar süren müşteri memnuniyetini sağlamak ve sürekli kendini yenileme ve teknoloji takipçiliğiyle insanların özellikle enerji alanındaki sorunlarına çözüm ortağı olmaktır.

VİZYONUMUZ:
Enerji sektörünün tüm alanlarında faaliyet gösteren bir şirket olmak, eğitim ve ARGE odaklı çalışmalarımızla Ülkemizde ve Dünyada en önemli gündem maddelerinden biri olan enerjiyi verimli kullanmanın yollarını genişletmek ve yeni metotları keşfederek enerji sektörüne yön veren olmak; İnsanı ve çevreyi de düşünerek alternatif enerji kaynaklarına yönelimi sağlamak, böylelikle en büyük sosyal sorumluluklarımızdan olan doğal hayatın korunmasına katkıda bulunmak.

HEDEFLERİMİZ:
Belirlemiş olduğumuz faaliyet alanlarında, Eğitim ve ARGE çalışmalarını gerçekleştirerek faaliyet alanlarımızdaki işlere nitelikli eleman yetiştirmek ve iş verimliliğini artırmak. Makine parkımızı büyütmek. Tüm Türkiye’ye iş yapabilecek seviyeye gelmek. Faaliyet alanlarımızda sanayi yatırımlarını gerçekleştirmek.

KALİTE POLİTİKAMIZ:
Müşteri memnuniyetini esas alan kalite anlayışı ile istenen standart ve kalitede verdiğimiz hizmetin kalitesini sürekli iyileştirmek ana politikamızdır.


Ürün ve Hizmetler


KOMBİ
YILDIZ DOĞALGAZ PİYASA FİYATLARINA GÖRE EN UYGUN FİYAT GARANTİSİ İLE HİZMETİNİZDE. İSTENİLEN MARKA KOMBİ BULUNMAKTADIR. DOĞALGAZ İÇ TESİSAT, KOLON TESİSATI VB. İŞLERİMİZLE HİZMET VERMEKTEYİZ. BEKLERİZ.. YILDIZ DOĞALGAZ 0488 221 24 23 - 0507 510 41 41 - 0533 819 49 17 Belde Mah. 3261. Sok. Demirbilek 2 Apt. Altı. No:4/2 (Malikane Arkası) Merkez/ BATMAN
BATMAN VİESSMANN KOMBİ, HER ÇEŞİT KOMBİ, DOĞALGAZ İÇ TESİSATI, DOĞALGAZ KOLON TESİSATI, DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ, DOĞALGAZ MERKEZİ SİSTEM KAZAN DÖNÜŞÜMÜ, SIHHİ TESİSAT DÖNÜŞÜMÜ, PROJE TAAHHÜT İŞLERİ, DOĞALGAZ MALZEME SATIŞI, KOMBİ SATIŞI, MOBİL SİSTEM KALORİFER TESİSATI, BATMAN DOĞALGAZ FİRMASI, BATMAN DOĞALGAZ, YILDIZ DOĞALGAZ, BATMAN YILDIZ DOĞALGAZ, DOĞALGAZ BATMAN, BATMAN FİRMASI, YILDIZ DOĞALGAZ MÜHENDİSLİK, YILDIZ DOĞALGAZ

#BATMAN TESİSAT #BATMAN DOĞALGAZ #BATMAN KOMBİ #BATMAN VİESSMANN #BATMAN DOĞALGAZ DÖNÜŞÜMÜ


Benzer Firmalar