Beyza Gayrimenkul


kavaklık mah ordu cd no 14

Telefon1: 03423366968

Telefon2:

Fax: 342 336 6968

Web: www.gaziantep-emlak.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gaziantep Şahinbey Bölgesi Beyza Gayrimenkul\` e Hoş Geldiniz.

Gaziantep Şahinbey bölgesinde Satılık Konut, Kiralık Konut, Evler, Satılık Arsa - Arazi ve benzeri gayrimenkul ihtiyaçlarınız için hizmetinizdeyiz. Hizmet verdiğimiz bölgelerde gayrimenkullerinizin kiralamasını ve satışını üstlenebilir, talep ettiğiniz gayrimenkul özellikleri, konumuyla ile ilgili araştırma yapabilir ve sizi bilgilendirebiliriz.

Profesyonel iş anlayışının gerektirdiği tüm teknolojik imkanlarımızı sizin için kullanıyoruz. Emlak danışmanlığında Beyza Gayrimenkul farkını yaşamanız için ofisimizi ziyaret etmenizi bekliyoruz.

Saygılarımızla.


Ürün ve Hizmetler

Gaziantep Emlak, Gaziantep Kiralık Daire, Gaziantep Satılık Daire, Gaziantep Kiralık 1+1 Daire, Emlak Gaziantep, Gaziantep Satılık Arazi, Sarısalkım, Kavaklık, Gaziantep Şahinbey Kiralık Daireler, Gaziantep, Emlak, 1+1, Eşyalı, Daire, Kiralık, Satılık, Gaziantep Günlük Kiralık Daire, Bağ, Bahçe, Arazi, Tarla, Bina, Komple Kiralık Bina, Komple Satılık Bina, Expertiz Hizmetleri, 3+1, 2+1 Kiralık, Gaziantepde Kiralık Daire, Gaziantep Emlakcıları, Gaziantep Emlak Ofisi, Gaziantep Stüdyo Daireler, Stüdyo Daire,

#Gaziantep Emlak,Gaziantep Kiralık Daire #Gaziantep Satılk Daire #Gaziantep Beyza Emlak # #


Benzer Firmalar