Ege trafik hasar danismanlik


Cumhuriyet mahallesi Orahan dengiz bulvari Kat:1 No:108 USAK

Telefon1: 0276 215 15 30

Telefon2: 0276 215 15 30

Fax: 0276 215 15 30

Web: egetrafikhasardanismanlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Usak Hasar |Ege Hasar Yonetim ve Danismanlik Hizmetleri alaninda hizmet vermek amacıyla faaliyetlerine başlamış, müşteri memnuniyeti, zamanında çözüm anlayışı ve ortaya koyduğu referanslarla kısa zamanda alanında öncü bir konuma gelmiştir.
Hasar işlemlerinde, mağdurların öncelikli tercihi olan tazminat haklarını, zamanında almaları için deneyimli bir kadro ve sürekli destek hizmeti barındıran EGE Hasar; yurt genelinde trafik, iş, işyeri, deniz ve hava taşımacılığında meydana gelen kazalarda, ortaya çıkan kayıp ve kazaların giderilmesinde bugüne kadar etkin rol oynamış ve müşterilerine EGEl Hasar güvencesini sunmuştur.
“Doğru yerdesiniz… Çünkü burda haklarınıza sahip çıkan EGE TRAFIK Hasar Guvencesi var
USAKGİN 1 YAZİLİMCİSİ ARİF DURAN İZLENİYORMUS ARİFBEY DÜNYANİN 1 SOSYAL PAYLASİN SİTESİ ADMİNYMİŞ


Ürün ve Hizmetler

Trafik Kazaları

Firmamız trafik kazası mağdurlarının trafik mali zorunlu sigorta veya kaskolarından hak kazandıkları maddi teminatı mağdur adına tüm Türkiye\`ye yayılan örgütlü bir yapı içerisinde, tamamen bu konuda uzmanlaşmış sigortacı ve avukatlar vasıtasıyla işlemleri takip ederek ve başlangıçta mağdurdan mahkeme ve avukatlık ücreti talep etmeden 2–3 ay gibi kısa sürede sonuçlandırarak mağdura poliçede teminat olarak gösterilen tüm miktarı azami ölçüde sağlamak maksadıyla kurulmuş ve faaliyetine devam etmektedir.

Yabancı Plakalı Araç Hasarları

Ülkemizin Avrupa ve Asya arasında bir geçiş noktası olması ve yine yurt dışında yaşayan çok sayıda vatandaşımızın bulunması sebebi ile yabancı plakalı araç sayısı ülkemizde fazladır . Özellikle yaz aylarında ülkemiz karayollarında fazlaca yabancı plakalı araç bulunmakta ve bunlar kazaya karışarak vatandaşlarımızın mağduriyetine sebep olmaktadır. Kazaya karışanların yabancı ülkede yaşıyor olması olası bir tazminat durumunda tahsilini imkansız hale getirmektedir. Firmamız uzaman kadrosu ve hukukçuları ile yabancı plakalı araçların vermiş olduğu cismani ve manevi zararların giderilmesine yönelik çalışmalar yapmakta ve yurt dışından tazminatları tahsil ederek mağdurlara ödeme yapmaktadır.

#usakhasar #usakhasar danismanlik #hasar #usakhasar #


Benzer Firmalar