Asensis Nanoteknoloji


Hacettepe

Telefon1: 05054234549

Telefon2:

Fax: 05054234549

Web: asensis.net/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Asensis ileri teknoloji hassas cihazlar konusunda uzmanlaşmıştır. Bu cihazlar teknik amaçlı olabileceği gibi bilimsel ve askeri amaçlı da olabilir. Teknoloji geliştirme ekibimiz hem bilim hem de mühendislik alt yapısına sahiptir. Bu sayede istenilen her türlü çözüm tarafımızdan üretilebilir. Projeleriniz için tamamlayıcı unsurları veya tam sistem tasarımını sağlayabilmekteyiz. Örneğin yaptığınız bir biyosensör ile ölçüm almak istiyorsanız sensörünüzün sinyallerini toplayan ve bilgisayar ortamına aktaran elektronik ve yazılım tarafımızdan sağlanabilir. Geliştirğimiz sistemlerin ortak özellikleri:

1. Kolay kurulum ve kullanım: Cihazlarımız son kullanıcı için hiçbir işlem bırakmayacak şekilde mümkün olduğu kadar az basamakla kullanılacak şekilde tasarlanmaktadır. Genellikle USB kablosu ile istenilen bilgisayara takılarak kurulum gerektirmeden çalışmaktadır. Cihazların yazılımları bütün ara işlemleri kendi başlarına dışardan müdahaleye gerek duymadan yapabildiğinden yazılımda sadece “başla” veya “ölç” gibi tek basamaklı komutlarla bütün işlemleri yapabilmektedir.
2. Yüksek teknoloji: Cihazlarımızın bileşenleri teknolojinin eriştiği en iyi bileşenlerden seçilmekte ve şirketimiz teknolojideki bütün yenilikleri yakından takip etmektedir. Bu bileşenler uzman personelimizin bilgi birikimi ile birleştirilerek teknolojik olarak sahip olunabilecek bütün üstünlükleri bulunduran cihazlar elde edilmektedir.
3. Bilimsel altyapı: Personelimiz sahip olduğu bilimsel altyapıyı cihazlara aktararak cihazların çıktılarının bilimsel geçerliliği olmasını sağlamakta ve her türlü yayında kullanılabilecek şekilde uluslararası birim sistemine uygun ve kalibre sonuçlar vermektedir.
4. Düşük maliyet: Cihazlarımızda Teknolojinin bütün olanakları ve ekibimizin bütün yaratacılığı bu konuda da kullanılarak maliyetlerin en düşük seviyeye çekilmesi sağlanmaktadır. Burda dikkat edilmesi gereken nokta; elde edilen cihazların kalitesinden ve teknolojisinden asla ödün verilmediğidir. Elde edilen düşük maliyet aynı zamanda gelişmiş tekniklerimizin bir sonucudur.


Ürün ve Hizmetler

Atomik kuvvet mikroskobu, nanoteknoloji, hassas ölçüm, sensörler, hassas konumlandırma, bilgisayar kontrollü cihazlar

#USB #Bilgisayar kontrollü #Atomik kuvvet mikroskobu #nanoteknoloji #hassas sensörler


Benzer Firmalar