TOPRAK DANIŞMANLIK


okul cad no 21/2

Telefon1: 216-4255710

Telefon2: 216-4255435

Fax: 216-4255435

Web: www.meslekibelge.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HIZLI, KALİTELİ VE GÜVENİLİR HİZMET

Toprak Danışmanlık olarak yetki belgenizin en hızlı ve doğru şekilde temini için gerekli her ayrıntıda hassasiyetle çalışmaya devam etmekteyiz.
Müşterilerimizin beklentilerine kalite ve istikrarla karşılık vermek ilk önceliğimizdir.
Kalite ve Hizmette \


Ürün ve Hizmetler


K yetki belgesi
K YETKİ BELGESİ Firmanızın faaliyet alanına göre 3 gruba ayrılan K türü yetki belgeleri ticari faaliyetlerinizi sürdürebilmeniz için zorunludur. Taşıma kanununda ve yönetmeliklerinde, belgenizi temin etmeniz ve ancak bu şekilde trafiğe çıkmanız önemle belirtilmektedir. Bu Bağlamda; K yetki belgesi alım işleminizin firmanızın öncelikleri arasında yer alması önemlidir. K yetki Belgeleri Ticari yada kendi iştigal konularında çalışmalar yapan gerçek ve tüzel kişilere verilir. Taşımanın şeklin
DANIŞMANLIK HİZMETLERİMİZ

Karayolu Taşıma Kanunu ve Yönetmelikleri kapsamında yer alan 39 tür yetki belgesi ve 13 tür mesleki yeterlilik belgesi arasından firmanızın iştigal konusuna uygun olanı belirler ve bu zorunlu belgelerin temini için danışmanlık hizmeti verir.
Eksik bilgi, yanlış dosya düzeni ve bürokrasiden kaynaklanan gecikmelerinizi minimize ederek cezaya maruz kalmamanıza ve ticari faaliyetlerinizi daha sağlıklı sürdürmenize destek olur.
Karayolları danışmanlığını üstlendiğimiz değerli firmalarımız arasında sizleri de görmekten mutluluk duyacağız...
K belgeleri, SRC belgeleri, ODY belgeleri, ÜDY belgeleriiPsikoteknik belgesi, ADR belgesi, R belgesi, L belgesi, C belgesi, D belgesi

#k1 belgesi,k2 belgesi #src belgesi,adr belgesi #psikoteknik belgesi #ody belgesi,D belgesi #üdy belgesi,C belgesi


Benzer Firmalar