Ataşehir Bilgisayar Servisi


kayışdağı mah.

Telefon1: 0216 572 27 57

Telefon2: 0532 563 95 88

Fax: 0216 572 27 57

Web: www.atasehirbilgisayar-servisi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:China

Firmamız bilişim sektöründe 13. yılını doldurmaktadır. Ataşehir bölgesi için bilgisayar ve laptop teknik servis hizmeti sunmaktayız. Aynı zamanda laptop anakart tamiratı yapan firmamı kurumsal alanda da çözüm noktası olmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Ataşehir Bilgisayar Servisi 0216 572 27 57
Ataşehir Bilgisayar Servisi Hizmeti Yerinde Servis Hizmeti 0216 572 27 57 Deha Bilişim Ataşehir bölgesindeki bütün kurumsal firmalara bilgisayar servisi hizmeti vermektedir. Bilgisayar servisi hizmetlerimiz, bilgisayarınızda oluşan donanımsal veya yazılımsal sorunların teknik servis ekibimiz tarafından yerinizde veya Deha Bilgisayar Servisi ‘nde tamiri, yenilenmesi gibi işlemleri kapsamaktadır. Ataşehir bölgesinin neresinde olursanız olun, Markalı – markasız bilgisayarların, yazılımların çözüml
Ataşehir Bilgisayar Servisi Hizmeti Yerinde Servis Hizmeti 0216 572 27 57
Deha Bilişim Ataşehir bölgesindeki bütün kurumsal firmalara bilgisayar servisi hizmeti vermektedir. Bilgisayar servisi hizmetlerimiz, bilgisayarınızda oluşan donanımsal veya yazılımsal sorunların teknik servis ekibimiz tarafından yerinizde veya Deha Bilgisayar Servisi ‘nde tamiri, yenilenmesi gibi işlemleri kapsamaktadır. Ataşehir bölgesinin neresinde olursanız olun, Markalı – markasız bilgisayarların, yazılımların çözümleri hakkında tüm soru ve sorunlarınıza konusunda uzman teknik servis personelimizle hizmetinizdeyiz.
Sürekli internet bağlantıları, her saat yenileri eklenen virüsler, hem ev hem ofis bilgisayarlarını her geçen gün daha fazla tehdit etmeye devam etmekte. Kimi zaman, bir oyunun en heyecanlı yerinde, kimi zaman bir ödevi hazırlarken, kimi zaman ticari programınıza bilgi girerken, veya patronunuzun çok sinirli olduğu bir günde, sizden rapor istediğinde, aniden elektrikler kesildi ve bilgisayarınız bir daha açılmadı, yok yok, bilgisayarınızın faresi istem dışı, hareket ederek bilgisayarınızı kullanmanıza fırsat vermiyor. Ne yapacaksınız şimdi? Bilgisayardan anlayan birileri gelinceye kadar beklemek?, O hiç gelmeyen bilgisayarcınızı bir daha arayıp şansınızı denemek? Hayır bu iki çözümde kulağa hoş gelmiyor, isterseniz yeni baştan başlayalım, arayın bizi, daha telefonda iken birazdan sorunlarınızın çözüleceğinden emin olun, sonra güler yüzlü bir personelimiz gelsin, sorunlar çözülsün, hatta siz bir çay ikram ederken, bilgisayarınızı nasıl daha verimli kullanabileceğinize dair de bir kaç tüyo alın, ve bir dahaki sorununuzda, sadece yüzünüzde bir gülümseme olsun, bilin ki bundan sonrası belli… Sorunlar hiç bir zaman bitmez, tükenmez, önemli olan çözümü kimin vereceğini bilmek ve biraz sabır. Sadece Bir Telefonunuzu Bekliyoruz.

#ataşehir bilgisayar servisi #laptop servisi #notebook servisi #toshiba servisi #acer servisi


Benzer Firmalar