Anasayfa » PVC Kapı ve Pencere » Plastik Sanayi » BALIKESİR PVC Kapı ve Pencere » STAR PEN PVC PENCERE & KATLANIR CAM BALKON SİSTEMLERİ

STAR PEN PVC PENCERE & KATLANIR CAM BALKON SİSTEMLERİ


SANAYİ SİT. 1324 SOK. NO: 27

Telefon1: 7210099

Telefon2: 7143801

Fax: 2667210059

Web: starpenbandirma.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:23 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

997 yılında Bandırmada alüminyum pencere ve panjur sektöründe faliyete başlamıştır.1999 yılında’da PVC Pencere imalatınıda bünyesine dahil etmiştir.

Teknolojinin hızlı gelişmesine ayak uyduran firmamız EGE PEN bayiliğinin yanı sıra; Katlanır cam balkon , panjur , ısıcam imalatı , alüminyum korkuluk ve hazır çerceve’yi bünyesine katarak iş hacmini genişletmiştir .

Siz değerli müşterilerimize kaliteli ürün ve hizmet konusunda en iyi hizmeti verebilmek için kendini sürekli geliştirmektedir.

STAR PEN profesyonel ekibi PVC İmalat , PVC kapı , PVC pencere , panjur , cam balkon , hazır çerceve , ısı cam imalatında mükemmeli yaratmak için merkezde irtibat bürosu (showroom ) olmak üzere toplam 1350 m2 lik üretim tesisleri üzerinde 20 personel ve 30 bayisiyle Bandırma merkez ve Marmara bölgesinde günlük 205 adet pencere imalatı ile çalışmalarına durmadan devam etmektedir.

Misyonumuz ve Vizyonumuz

STAR PEN ; Üretimin ilk aşamasından ürünün son aşamasında tüketici ile buluşmasına kadar devam eden özenli çalışmalarıyla beraber müşterilerine ve bayilerine en iyi hizmeti sunabilmek için teknolojinin en üst seviyesinden faydalanmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

PANJUR, PLASTİK PENCERE, PLASTİK KAPI, PVC, CAM BALKON, KATLANIR CAM BALKON, SÜRME CAM BALKON, ALÜMİNYUM KORKULUK, KÜPEŞTE, AÇILIR TAVAN

#STAR PEN #BANDIRMA CAM BALKON #BANDIRMA PVC #PLASTİK PENCERE #


Benzer Firmalar