Adak İstanbul


eski habibler mh. Orkide cd. Nergizler sk. no:8

Telefon1: 0 212 595 35 35

Telefon2: 0 507 379 88 15

Fax:

Web: www.adakistanbul.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ADAK ISTANBUL olarak 1996 dan beri hayvancılık sektöründe hizmet vermekteyiz.

Kurbanlarınız tarafımızdan sizin adınıza kesilerek işlem görmektedir. Ayağınıza kadar getirdiğimiz bu hizmetimiz ücretsiz olup, kesim ve nakliye bedeli alınmamaktadır.

ADAK İSTANBUL, teknik ekipman, kesimhane hizmeti, adrese teslim, ücretsiz servis ve kesim hizmetlerimizle bilgi birikimlerini birleştirerek, en güzelini sunmayı, işinde uzmanlaşmış kadrolarıyla adak ve kurban ibadetlerinizi zamanında hatasız olarak yerine getirerek, sektörün güvenini kazanmayı başarmıştır.

ADAK İSTANBUL olarak, Kurban özelliklerine haiz hayvanlar her gün denetlenerek ve veteriner kontrolleri yapılarak, müşterilerimize en iyi şekilde dini ibatlerini yerine getirme hususunda gerekli hassasiyetler gösterilmektedir


Ürün ve Hizmetler


adak, kurban, akika, İstanbul adak, adak İstanbul
Büyükbaş ve Küçükbaş ADAK, AKİKA, ŞÜKÜR ve diğer Kurbanlarınız İstanbul Adak güvencesiyle; - İnternetten veya telefonla sipariş vererek, - Canlı veya Kesilmiş olarak, - Adresinize veya dilediğiniz bir hayır kurumuna sevkedilmek üzere, Usulüne uygun, ister başında bulunarak , isterseniz vekaleten ibadet şuuru ile kesilmektedir. Güvenli ve kaliteli hizmetimizden memnun olacağınızı umar ibadetlerinizin kabulünü niyaz ederiz.
Büyükbaş ve Küçükbaş ADAK, AKİKA, ŞÜKÜR ve diğer Kurbanlarınız İstanbul Adak güvencesiyle;- İnternetten veya telefonla sipariş vererek, - Canlı veya Kesilmiş olarak, - Adresinize veya dilediğiniz bir hayır kurumuna sevkedilmek üzere, Usulüne uygun, ister başında bulunarak , isterseniz vekaleten ibadet şuuru ile kesilmektedir.Güvenli ve kaliteli hizmetimizden memnun olacağınızı umar ibadetlerinizin kabulünü niyaz ederiz.

#adak, kurban, istanbul adak, adak istanbul, akika, #adak kurban #İstanbul adak #adak istanbul #inşaat kurban


Benzer Firmalar