Anasayfa » Kimya sanayi ve kimyasal maddeler » Kimya ve Yan Sanayi » BURSA Kimya sanayi ve kimyasal maddeler » MSDS Danışmanlık | MSDS Hazırlama & Revizyon

MSDS Danışmanlık | MSDS Hazırlama & Revizyon


Emirsultan Mh. 2. Aydınlık Sk. 12/7

Telefon1: 05065148387

Telefon2:

Fax: 05065148387

Web: www.msdsdanismanlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Küreselleşme, Avrupa Birliği ve ekonomik gelişmeler nedeniyle Türkiye’de birçok sektör, geçmişte benzeri olmayan yeni bir dönemin başlangıcındadır. AB mevzuatlarına entegrasyon çalışmaları kapsamında ülkemizde yeni mevzuatlar yayınlanmakta ve bu mevzuatlar işletmelere sektörel bir takım yükümlülükler getirmektedir.

Bu yükümlülüklerden bazıları tehlikeli madde ve müstahzarların sınıflandırılması, etiketlendirilmesi ve ambalajlanması ile bunların güvenlik bilgi formlarının hazırlanması ve gerekli risk değerlendirmelerinin yapılması ile ilgilidir.

MSDS Danışmanlık olarak amacımız; Kimya endüstrimize çevreye duyarlı, mevzuata uyumlu, global rekabete hazır çözümler sunmaktır. Bu bağlamda siz müşterilerimize MSDS hazırlama, ulusal ve AB mevzuatına göre sınıflandırma ve etiket hazırlama, iş güvenliği risk analizi ve çevresel etki değerlendirmesi konularında hizmet vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

MSDS Hazırlama & Revizyon

#MSDS #MSDS Hazırlama #MSDS Revizyon # #


Benzer Firmalar