Anasayfa » Madencilik ve Mühendislik » Maden » HATAY Madencilik ve Mühendislik » Dönmez Atak Madencilik İnşaat Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti.

Dönmez Atak Madencilik İnşaat Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti.


İstiklal Mah. E-91 Karayolu No:10 Azganlık Beldesi - İskenderun / HATAY

Telefon1: 03267555548

Telefon2:

Fax: 03267555548

Web: www.donmezatak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:3 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2011 yılında faliyete başlayan DÖNMEZ ATAK Madencilik Türkiye\`nin en kaliteli dolgu malzemesini çıkararak 0,3 mm\`den başlayan ve liman dolgularında kullanılan malzemeye kadar her boyut ve ebatta kırma taş üretimi yapabilmektedir.

Dönmez Atak Madencilik Agrega ve Dolgu malzemelerinde üst seviye hizmet anlayışı altında bir araya gelen personel kadrosu ile ürünlerimizi müşterilerimizin hizmetine sunmaktan gurur duymaktayız.Bu çalışmalarımıza yılların bize vermiş olduğu tecrübesi ile üretim ve hizmet kapasitemizi üst düzeyde tutarak en iyi şekilde değerlendireceğimiz inancına sahibiz. Taş ürünleri enstitüsü, gelişen dünya platformunda insanların yapı ve çevre düzenlemeleri için en önemli unsurdur.

Zamanla kullanılan yapı elemanlarının yeri her geçen gün değişmektedir.Gelişen yeni teknoloji farklı yapı kimyasalları ortaya koysa bile; taş ürünleri- Agrega inşaat, altyapı, kanalizasyon, asfalt yapımı, çevre düzenleme, park, bahçe düzenlemeleri, beton yapımı ve bir çoğunu daha sayabileceğimiz inşa, yapı malzemeleri arasında vazgeçilemeyecek elemanlardır. Bu yüzdendir ki insan ihtiyacına vermiş olduğumuz bu hizmetten ötürü Dönmez Atak Madencilik olarak mutlu ve sevinçliyiz.

Dönmez Atak Madencilik yıllık üretmiş olduğu taş ürünü, çalışan kaliteli personeli, teknolojik makine parkı ve vermiş olduğu hizmetten dolayı bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder. Size kaliteyi, güveni, gerçek iş anlayışını ve her şeyden önemlisi sorunsuz bir hizmeti sunabilmek için elimizdeki tüm imkânları kullanıyoruz ve kullanmaya devam edeceğiz.


Ürün ve Hizmetler


#hatay taş ocağı #iskenderun taş ocağı #taş ocağı #hatay madencilik #payas taş ocağı


Benzer Firmalar