Anasayfa » Tekstil Makineleri » Makine sanayi » DENİZLİ Tekstil Makineleri » SAFALILAR Tekstil makinaları yedek parça

SAFALILAR Tekstil makinaları yedek parça


MENDERES BULVARI AKÇEŞME MAH. 2009 SOKAK NO;:156

Telefon1: 02583715733

Telefon2:

Fax: 02683716994

Web: www.safalilar.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1988
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız 1998 yılından itibaren Sulzer Projectile makinelerine orjinal yedek parça temin etmektedir.
Son yıllarda tekstil sektöründe dengelerin değişmesiyle, kullanıcı firmalar, dokuma makinesi yedek parçalarında, ucuzluğu ve kolay temin edilebilmesi gibi avantajlarından dolayı yan sanayii ürünleri talep etmeye başlamışlardır.

Firmamız da müşterilerinin bu tercihleri doğrultusunda, orjinal yedek parçalara ilave olarak, dünyanın çeşitli bölgelerinden, orjinal kalite ayarında yan sanayii ürünler ithal etmeye başlamıştır. Ayrıca bazı parça gruplarını da yine orjinal kalite ayarında olmak şartı ve titizliğiyle üretmeye başlamıştır.

Yurtdışından ithal ettiğimiz yan sanayii ürünlerin ve kendi imalatımız olan ürünlerin tamamı, SAFALILAR TEKSTİL MAKİNELERİ YEDEK PARÇA SAN. TİC. LTD. ŞTİ. garantisi altında beğeninize sunulmuştur.

Şeritli dokuma makinelerinin kullanımının artışı ile birlikte, firmamız tüm marka ve modeller için orjinal ve orjinal kalite ayarında, elektronik ve mekanik olarak şeritli makinelerin yedek parçalarının da ithalatını yaparak, yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilerine hizmet vermeye başlamıştır.

Sitemizde beğeninize sunduğumuz parçalar dışında, ihtiyaç, duyduğunuz elektronik ve mekanik yedek parçalar için de en kısa zamanda cevap verilecektir.

Saygılarımızla...


Ürün ve Hizmetler

Tekstil makinaları yedek parça ve makina alım satım

# # # # #


Benzer Firmalar