Kurtuluş Hukuk Danışmanlık


Büyükdere Caddesi No:118 Onur ishani K:2

Telefon1: +90 212 267 5277

Telefon2: +90 212 267 5204

Fax: +90 212 267 5221

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kurtuluş Hukuk Danışmanlık İstanbul merkezli uluslararası bir hukuk bürosudur. Büromuz yurtiçi ve yurtdışı ticaret meselelerine ve davalarına bakmakta olup, ulusal ve uluslararası; şirketlere, kurum, kuruluş, dernek, vakıf ve bireylere birçok hukuk dalında en yüksek seviyede avukatlık ve hukuki danışmanlık hizmetleri sunmaktadır.

Hedefimiz, müvekkillerimizin faaliyet gösterdiği sektörlerde geçerli olan koşulları analiz etmek suretiyle ihtiyaçlarını karşılayacak en iyi hukuki çözümleri sunmak ve her bir müvekkil ile uzun yıllar sürecek iyi ilişkiler tesis etmektir. İngiltere ve Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere dünyanın birçok Anglo-Saxon ülkesinde uygulanmakta olan hukuki (Common Law) alanlarda eğitimli ve tecrübe sahibi oluşumuz, uluslararası ticari uyuşmazlıklarda ve uluslararası meselelerde Türk, İngiliz ve diğer yabancı müvekkillerimizi en etkin biçimde temsil etmemizi sağlamaktadır.
Faaliyet alanlarımız Şirketler Hukuku, Ticaret Hukuku, Fikri Sınai Haklar, Gayrimenkul Hukuku, Alacak Yönetimi ve Uyuşmazlıklardır.

Kurtuluş Hukuk Danışmanlık çok kültürlü ve çok dilli bir altyapıya sahiptir. İngiltere, İsviçre, Almanya başta olmak üzere birçok ülkede müşterek çalıştığımız avukatlar bulunmakta olup, Avrupa’daki hukuki meselelerinde müvekkillerimize bu avukatlarla ortak çalışmak suretiyle hukuki hizmet de verebilmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

Ticaret Hukuku
Gayrimenkul Hukuku
Fikri ve Sınai Haklar
Uluslararası Ticaret
Bankacılık ve Finans
İcra ve İflas Hukuku
Bilişim Hukuku
Aile Hukuku
İş Hukuku
Telekomünikasyon Hukuku
Vergi Hukuku
Tüketici Hukuku


#hukuk bürosu #telif hakkı #avukat #gayrimenkul hukuku #Kadir Kurtuluş


Benzer Firmalar