Beşiktaş Danışmanlık


Selahattin Pınar Cad.Ünal Apartmanı Kat:1 (Eski Alisamiyen Stadı Karşısı)

Telefon1: 05320534455

Telefon2: 05320534466

Fax:

Web: www.besiktasdanismanlik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Beşiktaş Danışmanlık ve Aracılık Hizmetleri 2004 yılından bu yana Kredi Kartı Taksitlendirme sektöründe kredi kartı borcu olan veya Kredi Kartından acil nakit ihtiyacı olan ticari veya bireysel müşterilerinin sorunlarına çözüm sağlamaktadır. Beşiktaş Danışmanlık, ikrazat ve faktoring hizmeti vermemektedir. Yapılan işlemlerin hiç birinde, kart borcu ödenen kişiyi riske sokacak senet, bono ya da imzalı bir evrak alınmamaktadır.

Firmamız yaptığı işlemlerin tümünde aracılık hizmeti sunmaktadır. Tüm işlemlerin finansmanını, firmamıza ürün alım talebinde bulunan firma ya da kişiler tarafından sağlanmaktadır. Alım talebinde bulunan işletme, tedarikçisini belirler. Firmamız kredi kartı borcu olan kart hamilinin kredi kartı borcunu yatırır. Daha sonra tedarikçiden alınması gereken ürünü temin ederek finansmanı sağlayan firma ya da şahsa teslim eder.

Merkez, memnun müşterilerinin referansları ile ve reklamla hedef kitlesi olan 15 milyon kişiye ulaşmaya çalışmaktadır. Siz de merkezimizin bir danışmanı olabilir ve hedef kitle ile irtibat kurarak prim kazanabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


Tüm bu işlemler için sizden kredi kartınız veya Kartlarınız haricinde hiç bir belge istemiyoruz. Senet, Gelir belgesi, İmza, Kefil Yok! Hiç bir Formalite yok! Sadece Borcu olan Kredi kartınız veya kartlarınız ile geliyorsunuz Aynı gün içinde sorununuzu çözümlüyoruz.

Nasıl Yapıyoruz!

Borcunuzun bulunduğu Kredi kartlarınızın son gün itibariyle tüm borçları müşterimiz ile beraber sorguluyoruz. Söz Konusu borcunuz tarafımızca kapatılıyor ve Söz konusu kartlarınıza ait hiç bir borç kalmıyor.
Kart borçlarınız kapatıldıktan sonra, aynı kredi kartları veya isteğiniz doğrultusunda limitleri müsait diğer kredi kartlarınız söz konusu borcunuz + vade farkı kadar 12 taksit olarak borçlandırılır.
Siz çayınızı içerken, biz tüm işlemlerinizi 20 dakikada tamamlıyoruz.

Yapılan tüm işlemler yasalara uygun olarak yapılmaktadır.

#kredi kartı taksitlendirme #kredi kartı borcu ödeme # # #


Benzer Firmalar