Anasayfa » Güvenlik Sistemleri » Güvenlik » KONYA Güvenlik Sistemleri » DST Elektronik Ve Güvenlik sistemleri

DST Elektronik Ve Güvenlik sistemleri


bosna hersek mah

Telefon1: 3322412005

Telefon2: 5437820642

Fax: 3322412005

Web: www.dstelektronik.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:17 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

DST ELEKTRONİK 2001 yılı itibariyle güvenlik sistemleri üzerine siz değerli müşterilerimize hizmet vermektedir.

YENİLİKÇİ VE EN SON TEKNOLOJİ GÜVENLİK ÜRÜNLERİNİN SATIŞ MONTAJ VE TEKNİK DESTEK HİZMETİNİ SUNMAKTAYIZ.

Bilgi ve deneyimini , genç kadrolarının dinamizm ve araştırmacı ruhuyla birleştiren DST GÜVENLİK SİSTEMLERİ maksimum müşteri memnuniyeti felsefesini ilke edinmiştir.

Hedefimiz, yüksek teknoloji tabanlı, kaliteli,kuşkuya yer bırakmayacak kadar güvenilir ve ekonomik sistemlerle, müşterilerimize ve iş ortaklarımıza en uygun çözümleri sunarak, onlara kendi alanlarında rekabet avantajı ve üstünlüğü sağlayarak çıtayı en yüksekseğe taşımaktır..Her zaman müşteri memnuniyetini ön plana çıkaran ve müşterilerini önemseyen firmamız, saygın, dürüst, en son teknolojiyi en erken, müşterilerine sunan bir ekip ile çalışmaktadır.

Güvenlik kameraları ve kapalı devre cctv güvenlik sistemleri günümüzde birçok farklı amaç için kullanılmaktadır. Bizler şirket olarak sistemin projelendirilmesinden, kablolama ve altyapının oluşturulması, sistemin teslim edilmesi, oluşabilecek sorun veya arızalar için değerli müşterilerimize destek vermek için hiç durmadan çalışıyoruz. Kalitemizi ve muşteri portföyümüzü her geçen gün biraz daha yukarıya taşıyoruz. çalışmalarımızda kaliteli ürün ve kaliteli hizmeti sizlere verebilmek için çabalıyoruz.

Satış sonrası müşterilerimizi çaresiz bırakmamak için deneyimli ekibimiz ve teknik servisimizle 7/24 hizmet vermekteyiz. Oluşan sorunları en kısa zamanda çözme sözü veriyoruz. Biz Kendimize Güveniyoruz.


Teknik cihazların monte edilmesi
Sistem hakkında uygulamalı bilgilendirme
24 saat içinde servis garantisi
24 saat telefonla teknik destek
Güvenlik ile ilgili her konuda teknik danışmanlık

FAALİYET ALANLARIMIZ
GÖRÜNTÜLÜ DİAFON SİSTEMLERİ

HIRSIZ VE YANGIN ALARM SİSTEMLERİ

KAMERA SİSTEMLERİ

KAPI OTOMASYONU

KABLOSUZ GÜVENLİK SİSTEMLERİ

SESLENDİRME VE SES KAYIT CİHAZLARI

KARTLI GİRİŞ-ÇIKIŞ SİSTEMLERİ

HEMŞİRE ÇAĞRI SİSTEMLERİ

SIRA ÇAĞRI SİSTEMLERİ

TELEFON SANTRALLERİ


Ürün ve Hizmetler

konya kamera sistemi , konya kamera sistemleri , konya güvenlik sistemi , konya güvenlik sistemleri, ucuz kamera sistemi , kamera sistemi fiyatı , konya alarm , konya alarm sistemi, konya alarm sistemleri, konya hırsız alarm sistemi , hırsız alarm, güvenlik sistemleri , güvenlik sistemi.kamera sistemi, dst, dst elektronik , dstelektronik , samsung kamera sistemi , lg kamera sistemi , bosch kamera sistemi, konya kameracı, konya alarmcı, kamera montajcısı konya, alarm montajı konya, kamera montajı konya, konya , konya kamera, konya alarm, kamera, alarm

#konya kamera sistemi , konya kamera sistemleri , k #konya kamera sistemi , konya kamera sistemleri , k #konya kamera sistemi , konya kamera sistemleri , k #hırsız alarm, güvenlik sistemleri , güvenlik siste #kamera montajcısı konya,alarm montajı konya,kamera


Benzer Firmalar