Anasayfa » Sanat ve Kültür » İSTANBUL Sanat ve Kültür » medea güzel sanatlar

medea güzel sanatlar


gaziosmanpaşa meydan

Telefon1: 212 614 82 36

Telefon2:

Fax: 212 614 81 58

Web: www.medeasanat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Profilimiz
Medea Güzel Sanatlar 1999 yılında Gaziosmanpaşa’da kurulmuş ilk ve tek güzel sanatlar kursudur. Önceleri piyano, keman, bağlama ve gitar dersleriyle müzik eğitimine başlamış olan kurum, bünyesine 2002 yılında tiyatro kurslarını, 2004 yılında ise dans kurslarını dahil etmiştir.

Müzik bölümünde piyano, keman, bağlama, gitar, akustik gitar, elektrogitar, yan flüt, bateri ve şan eğitimi verilmektedir. Her yıl konservatuvar, eğitim fakülteleri ve güzel sanatlara öğrenci yerleştirmekte, eğitim alanında yetenekli fakat eğitim alamayan birçok çocuğa tam eğitim bursu vermektedir.

Çocuklar için yaratıcı drama ve yaratıcı drama destekli tiyatro,yetişkinler için sadece tiyatro dersleri yer almaktadır.Eğitim süreci boyunca mini dinletiler ve büyük konserler vererek öğrencinin özgüven kazanmasına destek olmaktadır.

Misyonumuz
Gaziosmanpaşa\`da kurulmuş ilk ve tek güzel sanatlar kursu olarak öncü olmanın, burada sanat için yeni bireyler yetiştirmenin onurunu taşıyoruz. Kurumumuz hayatın yoğunluğu içerisinde kendine çıkış arayanlar için, sanat yelpazemizin altında küçük ama nefes alınabilecek alanlar yaratmak dileğinde. \


Ürün ve Hizmetler


gitar
gitar
Eğitimlerimiz
Medea Güzel Sanatlar\`da eğitim, kursiyerlerin ister hobi amaçlı ister meslek edinme amaçlı olsun katılımlarını ayırt etmeksizin akademik bir disiplinle yürütülmektedir. Sanat eğitimi, fiziksel ve ruhsal olarak uzun, emek isteyen bir süreç olduğundan kısa periyotlara sığdırılamaz. Medea Güzel Sanatlar olarak ancak şunu söyleyebiliriz; kurslarımız tarafından belirlenmiş programa düzenli bir şekilde devam eden öğrencilerimiz, bu süre içerisinde uzman kadrolar tarafından verilen akademik bir eğitime tabi tutulacaktır ve kurs sonunda da bu zaman süresince edinilebilecek bilgi ve beceriyi en üst seviyede alacaktır. Bu eğitimi başarıyla bitiren kursiyerlerimize MEB onaylı sertifika verilmektedir.

Bölümler ve Kurslar
Müzik
Gitar(Klasik/Elektro/Bas/Akustik), Bağlama, Keman, Piyano, Şan Solfej (Ses Eğitimi), Konservatuvara ve Güzel Sanatlara Hazırlık
Tiyatro
Yetişkinler için Tiyatro (Oyunculuk), Çocuklar için Yaratıcı Drama
Dans
Salsa, Cha cha, Rumba, Merengue ve Bachata
Kurumsal
Yaratıcı Drama, Diksiyon / Etkili Konuşma ve Beden Dili, NLP
Bale
4 yaş ve üstü çocuklar için.

#gitar dersi #piyano dersi #keman dersi #bale dersi #bağlama dersi


Benzer Firmalar