Anasayfa » Turizm » İSTANBUL Turizm » KRD Group

KRD Group


Cemil Topuzlu Cad. Sedir Apt. No:24 K:9 D:18 Çiftehavuzlar - İstanbul

Telefon1: 4442547

Telefon2:

Fax: 01263853340

Web: www.groupkrd.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:800 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sürekli yenilenen,hareket eden,sorumluluk ve faydacılık anlayışı yerleşmiş Firması ve kendi menfaatleri aynı yönde çakışan bir Çalışan Grubu ile,ilişkide bulunduğu ve tüm Tedarikçi ve Müşterilerine karşı sorumluluklarının bilincinde olan,firma ve ülke ekonomisine fayda sağlayan bir işletme olmak.


Ürün ve Hizmetler


Devremülk
Yalova Thermal Palace Örnek Daire` sini siz değerli misafirlerimizin beğenisine sunuyor. Yalova ve bölge insanı için bugüne kadar görülmemiş bir yatırım değeri olan projenin genel özelliklerini şu şekilde özetleyebiliriz ; Tesis, açık- kapalı havuz ve spor merkezlerinin yanı sıra, birbirinden farklı aktiviteleriyle çocuk dünyası, aquapark , ailelere özel havuzları ve sosyal alanlardaki olanaklarıyla da misafirler ve üyelerinin beğenisine sunulacak. İnsan ve doğaya saygı çerçevesinde yürütüle
Türkiye\`de Termal Tesis İşletmesi, Otelcilik, Devre Mülk ve Devre Tatil Hizmetleri konusunda Karlılık-Kapasite bakımından 1 numaralı firma konumuna gelmek ve devamlı gelişerek Yurt İçi ve Yurt Dışı Pazardaki konumumuzu muhafaza etmek.

# # # # #


Benzer Firmalar