GÜLSÜM GAYRİMENKUL


YAVUZ MAH .HÜKÜMET CAD.BAYOL İŞ MERKEZİ KAT.1 NO:85 TEKİRDAĞ

Telefon1: 0282 263 83 82

Telefon2: 0507 464 37 96

Fax: 0282 263 83 82

Web: www.gulsumgayrimenkul.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


TEKİRDAĞ-GÜLSÜM GAYRİMENKUL OLARAK:
KALİTE: Hizmetlerimizin en önemli bileşeni, hizmette kalite yönetimimizin temel taşıdır.
YARATICILIK: Farklı bakış açılarını bir araya getirerek organizasyon, pazarlama, sunum vb. konularda yöntemlerimiz zamanın gereklerine uygun hale getirilir. TUTARLILIK: Yaptığımız ve yapacağımız tüm iş ve işlemler bir bütünün parçalarıdır ve hiçbir gösterge bir diğerinden bağımsız addedilmez. MÜŞTERİ ODAKLILIK: Yürüttüğümüz her işte müşteri ihtiyaçları ve faydaları yer alır. TAKIM RUHU: Bizler yapılan yanlışları da ulaşılan başarıları da takıma mal eder, özünde bireysel görünen emlak komisyonculuğu işinin ilk aşamasından son noktasına kadar bir ekip çalışması olduğu inancıyla hareket ederiz.
ŞEFFAFLIK: Tüm faaliyetlerimizle ilgili aşama, gelişme ve sonuçlar,müşterilerimize ve çözüm ortaklarımıza açıkça iletilir.
ESNEKLİK: İş prosedürleri ve sürekli eğitimler ile yöntem geliştirmelerinin yanı sıra globalleşmenin gereği olan sürekli değişim ilkesi çerçevesinde her görüş ve öneri kabul görüp karşılıklı onaylar

GÜLSÜM GAYRİMENKUL&YATIRIM DANIŞMANLIĞI
TEKİRDAĞ /MERKEZ
OFİS:0282 263 83 82
0507 464 37 96
WWW.gulsumgayrimenkul.com


Ürün ve Hizmetler

GÜLSÜM GAYRİMNKUL YATIRIM DANIŞMANLIĞI MÜŞTERİSİNE PAZARLAMA PLANI HAZIRLAR---gazete ilanları---internet ilanları---dergi ilanlarıI---el ilanları---CRM sistemine kayıtlı alıcı müşterilere portföy tanıtımı yollama---yönlendirme ve paylaşım sistemi---listeleme mektupları yollama--satılık / kiralık vinilinin asılması---diğer kurumsal gayrimenkul firmalarının bilgilendirilmesi İLGİ ALANLARI---Fabrika ve fabrika arazileri---Sanayi arsaları---Tarım arazileri---Benzin istasyonları---Toplu konut arsaları---Yeni projeler---Kurumsal firmalara ( Satılık ya da Kiralık ) mağazalar temin eder...---Villa ve Villa arsaları---Üretim çiftlikleri ( süt ve hayvan )

#emlak #satış #pazarlama #gayrimenkul #yatırım


Benzer Firmalar