MİM DİŞ DEPOSU VE TEMİZLİK


ŞEHİT AHMET SOKAK 3. İZÇINAR KONAK NO:20 DAİRE 1 MECİDİYEKÖY

Telefon1: (0212) 274 16 46

Telefon2:

Fax: (0212) 274 87 21

Web: www.mimdisdeposu.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MiM Temizlik ve diş deposu, Diş Hekimligi ve Temizlik sektöründe uygun ve aynı zamanda kaliteli ürünleri Son kullanıcıya ve Diş hekimlerimize sunmak, sadace satıs degil satış sonrası vermiş oldugu hizmetlerle kaliteli bir hizmet sunmayı amaclayarak kurulmuştur.

Diş hekimlerimiz için uygun fiyat araştırmasını yapmak son yenilikleri takip etmek ve sektördeki gelişmelerin dışında sektöre yeni bir soluk getirmek gercek amacımızdır.

Uzun yıllar diş kliniklerine vermiş oldugumuz hizmet ile edinmiş oldugumuz tecrubelerden yola cıkarak kurmus oldugumuz MiM Temizlik malz. ve Diş deposu\`nun amacı sadece satış degil aynı zamanda teknik servis ve danışmanlık hizmetleride veriyor olmaktır.

Bünyesinde bir cok hizmeti barındıran MiM Temizlik Malz. ve diş deposu Son kullanıcılarımıza ve Diş Hekimligi sektöründe tek elden çözüm noktanız olma konusunda tecrubeli ve deneyimli personel ile sizlere hizmet vermekten mutluluk duyacaktır


Diş Deposu | Diş Malzemeleri | Diş Hekimi Malzemeleri | Diş Hekimi Sarf Malzemeleri |


Ürün ve Hizmetler


GALOŞ
30 MİCRON PRES BASKILI ÇİFT LASTİKLİ EXTRA GÜÇLENDİRİLMİŞ MAVİ-YEŞİL-PEMBE-BEYAZ 1000 ADET GALOŞ SADECE 13 TL 10 PAKET VE ÜSTÜ ALIMLARDA FİYAT 12 TL DÜŞECEKTİR !BU KAMPANYA STOKLARLA SINIRLI OLUP TÜM TÜRKİYEYE SEVKİYATI SAĞLANABİLMEKTEDİR KAÇIRMAYIN ! MİM DİŞ DEPOSU VE TEMİZLİK LTD.ŞTİ irt.tel ; (0212) 274 16 46
Diş Deposu
Diş Malzemeleri
Diş Hekimi Malzemeleri
Diş Hekimi Sarf Malzemeleri
Galoş-Kağıt Gurubu Tüm Havlu Ve Peçete Çeşitleri
Sıvı Hijyenik ürün gurupları
(El sabunu-Yüzey Temizleyici-Çamaşırsuyu-Parfüm vb.)
VE Tüm medikal ihtiyaçlar..

#galoş #muayene eldiveni #örtü #tek kullanımlık #diş


Benzer Firmalar