Gazi Yazilim


Yedi Tepe Mahallesi 66 Nolu Sokak No:9/B

Telefon1: 0342 360 53 13

Telefon2: 0531 354 35 37

Fax: 03423605313

Web: www.gaziyazilim.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Gaziyazilim, 2011 yılından beri Gaziantep\`de faaliyet gösteren bir tasarım ve yazılım ekibidir. Başta web tasarımı ve uygulamaları olmak üzere masaüstü yayıncılık, 3d, kurumsal kimlik alanlarında profesyonel çözümler üretir.

Dinleyen, anlayan, hızlı, özgün ve doğru kelimelerini bir arada kullanabileceğiniz; farklı ve farkında çözümleri bir araya getirebilen ekip Gaziyazilim ’dır

İçerik yönetim sistemleri (CMS), web tasarım ve geliştirme, web tabanlı uygulamalar, müşteri ilişkileri yönetimi (CRM), iş süreçleri yönetimi (BPM), kurum içi ve iş ortakları için iletişim platformları (portal, intranet ve extranet), e – ticaret ve e – posta ile pazarlama iletişimi, uzmanlaştığı temel konulardır.

Tecrübelerini yenilikçi vizyonu ile birleştirerek kısa zamanda sektörün aranan firmaları arasına girerek başarılı projelere imza atmayı başarmıştır.

Gaziyazilim, işleve verdiği önemi detay ve işçilikte de en üst düzeyde göstererek kaliteli projelere imza atmakta ve müşterilerine beklentilerinin de üzerinde deneyimler yaşatmaktadır.

Amacımız; iletişimi güçlendirmek, verimliliği artırmak, maliyetleri düşürmek, büyümeye yardımcı olmak için müşterilerimize özel terzi işi (tailor – made) web tabanlı çözümler üretmektir. Bu doğrultuda; müşterilerimizin gerçek ihtiyaçlarını tespit etmek, bekledikleri iyi hizmeti onlara sağlamak ve güvenilir bir ortağı olmak için çalışıyoruz.

Biz;

- Gelişime Açık

- Yaratıcı çözümler sunan

- Hayal gücüyle çalışan

- Teknolojiyi seven

bir ekibiz

Teşekkürler


Ürün ve Hizmetler


Gaziantep Hosting
5 GB Hosting Paketi + Sınırsız Disk Space
web tasarım, gaziantep web tasarım, kilis web tasarım, şahinbey web tasarım, şehitkamil web tasarım, mustafa ışık, özışık ar-ge, özışık tesisat, gaziantep seo, gaziantep özel yazılım, web developers

#gaziantep web tasarım #kilis web tasarım #gaziantep seo #kilis seo #gaziantep e-ticaret


Benzer Firmalar