Ankara Eğitim


Atatürk Bulvarı 151/805 Kızılay / Ankara

Telefon1: 03123466307

Telefon2:

Fax:

Web: www.abacusmasterturkiye.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

16 yıldır Ankara\`da Eğitim sektöründe danışman firma olarak hizmet vermekteyiz. 2010 yılında mental Matematik üzerine başlatmış olduğumuz çalışmalar 2012 yılında Merkezi Hindistan\`da bulunan Wizycom yazılım şirketiyle yapılan anlaşmalar sonunda istenilen düzeye gelmiştir. Dünya genelinde 23 ülke ve yüzlerce bayi ile eğitime farklı bir bakış açısı getiren Abacusmaster sistemi Türkiye\`de Ankara Eğitim tarafından uygulanmaya başlamıştır.


Ürün ve Hizmetler


Abacusmaster uluslararası eğitimci sertifikası
Abacusmaster eğitimci sertifikası almak için eğitim seminerlerimize katılabilirsiniz. Seminerlere katılım için kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Eğitimde işlenecek olan konular: Abacus Giriş Sanal Abacus üzerinde uygulama Sayma Gerçek Abacus üzerinde uygulama Sayma Animasyonlu örneklerle 1 basamaklı sayılar açıklama eklenmesi Animasyonlu örneklerle 1 basamaklı sayılar açıklama Abacus Çıkarma Uygulama oturumu Görselleştirme uygulaması. Animasyonlu örneklerle 2 basamaklı sayılar açıklama
Abacusmaster Eğitimi, Abacusmaster uzman öğretici yetiştirilmesi, Abacusmaster eğitim yazılımları ve diğer materyallerin satışı ve uygulama eğitimlerinin verilmesi. Abacusmaster eğitiminin öğrencilere verilmesi. Uluslar arası Abacusmaster sertifika sınavlarının uygulanması ve sertifikaların hak sahiplerine verilmesi.

#abacusmaster #eğitim #eğitim danışmanlık #mental matematik #abaküs matematik


Benzer Firmalar