TRSEPETİM


Karagöz Mah. Karanafil Sok.Önder İş. No:1/112 Şahinbey -Gaziantep-Turkiye

Telefon1: 90 342 232 10 21

Telefon2: 90 537 291 9998

Fax: 90 342 232 10 21

Web: www.trsepetim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:1
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Türkiye’de bir ilke imza atan Güneydoğu Anadolu bölgemiz Gaziantep şehrimizde yaşama geçen ve Elektroniğin adresi WWW.TRSEPETİM.COM - KLAS TONER işbirliği ile , günümüzde değişen ve artan tüketici beklentilerine en hızlı şekilde cevap
vermek, sanal online alışveriş kavramını farklılaştırmak ve yaygınlaştırmak amacıyla 2012 yılında kurulmuştur.TRSEPETİM.COM kendine özgü konsept ve mağazacılık anlayışını oluştururken, kolay, eğlenceli ve avantajlı alışverişi bir arada sunmayı hedeflemektedir.

“En önemli değerimiz müşterimiz “ bakış açısı ile yola çıkan TRSEPETİM.COM kaliteli hizmet ve daimi müşteri memnuniyeti ilkesiyle internet kullanıcılarının ilk tercihi olmayı hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler

TRSEPETİM

Online Alışveriş, Taksitli Kredi Kartı ile alışveriş, İndirim, En Çok satılan Ürünler, Kullanıcı Yorumları, Bilgisayar, Ofis İşletme, Telefon, Müzik, Ev Elektroniği, Beyaz Eşya Mutfak, Hediyelik, Dijital Fotoğraf Kamera, Hobi Oyun, Taşınabilinir Bilgisayar, LCD Televizyon, MP3 Player, Tüm Markalar...

trsepetim.com Alışveriş Sitesinden Bilgisayar, Elektronik, Cep Telefonu, LCD TV, Taşınabilir Bilgisayar …Ürünü Çok Uygun Koşullarda, Güvenli ve Hızlı Bir Şekilde Online Satın Alabilirsiniz.

#online alışveriş #bilgisayar #ipad #cep telefon #pc toplama sihirbası


Benzer Firmalar