Anasayfa » Boya » Boya Sanayii » İZMİR Boya » Küvet Boyama İzmir - Zeki Usta

Küvet Boyama İzmir - Zeki Usta


Telefon1: 0554 815 11 39

Telefon2: 0555 529 40 03

Fax:

Web: www.zekiustakuvetboyama.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1997 yılından günümüze kadar süre gelen tecrübemiz ile otel, apart, tatil köyü, konut vb. alanlarda küvet, duş teknesi, fayans ve boya badana çalışmalarını titizlikle ve özveri ile yürütmekteyiz. Kaliteli malzemeler ile son teknolojiyi harmanlayarak, iş güvenliği çerçevesinde müşteri memnuniyetimiz için çaba sarf ediyoruz.

İşlerimizi renk kısıtlaması olmadan müşterilerimizin istek ve taleplerine göre yapıyoruz. Sizleri iyice dinliyor ve bizden istediğiniz taleplerinizi memnuniyetle karşılayacağımızı beyan ediyoruz.

Küvet, Duş Teknesi ve Fayanslarınızı kırmadan dökmeden yerinde ilk gün olduğu gibi yeni ve temiz görünmesini sağlıyoruz. Boyanın uygulanması esnasında koku, toz ve benzeri çevreyi rahatsız edebilecek etkenler özel aspiratörlü cihazlar ile engellenip, çalışma yapılan ortamların temiz ve güvenli şekilde muhafaza edilmesine dikkat ediyoruz. Müşteri memnuniyetine önem veriyoruz…

Bizi tercih etmek için bir çok nedeniniz var. Küvet, duş teknesi ve fayans işleriniz için uygun fiyat politikamız ve kaliteli hizmet anlayışımız bulunmaktadır. İşlerimizi sanki kendi evimizin işlerini yapıyor gibi önemsiyoruz, titiz ve detaycı çalışıyoruz…

Otel, tatil köyü pansiyon ve evlerde edindiğimiz tecrübeler ile profesyonel uygulama, etkili çözüm, kalite ve garantili hizmet sunuyoruz.


Ürün ve Hizmetler

- KÜVET BOYAMA - KÜVET KENARI DERZ TADİLATI- DUŞ TEKNESİ BOYAMA - FAYANS YÜZEY BOYAMA- İZMİR İÇİ EV BOYA BADANA İŞLERİ YAPILIR.

#küvet boyama #küvet yenileme #fayans boyama #boya badana #duş teknesi


Benzer Firmalar