Anasayfa » Tekstil ve Yan Sanayi » İSTANBUL Tekstil ve Yan Sanayi » POLNET DÜĞME İMALAT DIŞ TİC LTD ŞTİ

POLNET DÜĞME İMALAT DIŞ TİC LTD ŞTİ


http://www.polnetdugme.com/?page_id=16

Telefon1: 2124514072

Telefon2:

Fax: 2124514055

Web: polnetdugme.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MİSYONUMUZ ve HEDEFİMİZ
Kaliteli üretim ve hizmet anlayışımızdan ödün vermeksizin, Teknolojik olarak kendimizi sürekli yenilemeyi, Müşteri memnuniyetini ilkemiz olarak esas alıp, 35 yıllık tecrübemizle Ülkemizdeki düğme sektörünün geleceğine katkıda bulunmayı kendimize amaç edindik.



35 YILLIK ÜRETİM TECRÜBESİ
Başarılarla ve ilklerle dolu 35 yıllık tecrübemizin bizi getirmiş olduğu bu noktada, Siz Değerli Müşterilerimize daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek adına POLNET DÜĞME adı altında teknolojik olarak yenilenmiş ve zenginleştirilmiş Makina Parkurumuz ve Üretim Bandımızla yeniden yapılandık. Saygılarımızla.



İLKLERE ATILAN İMZA
Düğme dünyası adına pek çok ilklere imzamızı attık. 1985 yılında Türkiye’de ilk Otomatik Düğme Makinasından 20 adet üreterek, imalattaki kalite anlayışımızdan ödün vermeden bu günlere geldik. Sürekli güncellenen makina parkurumuzla aynı hizmet anlayışımızı devam ettirmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

@polnetdugme

Polyester Düğme İmalatı, Lazer Yazılı Düğme, Sedef Düğme, Fantazi Düğme, Çubuk Düğme, Metal Düğme, Tahta Düğme, Plastik Düğme, facebook, youtube, www.polnetdugme.com/

TÜRKİYE · http://www.polnetdugme.com/?page_id=16

#polyester düğme imalatı #sedef düğme #fantazi düğme #tahta düğme #metal düğme


Benzer Firmalar