ŞEHRİZAR RESTAURANT


Çeltik Köyü Mecidiye

Telefon1: 02847859090

Telefon2: 05457859000

Fax: 02847859022

Web: www.facebook.com/SehrizarRestaurantCafeBarKESAN

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Restaurant ımız Keşan - Mecidiye - Erikli Sahili yolu üzerindedir.


Ürün ve Hizmetler


Satır Et
Satır et 90’lı yıllarda Keşan da yaratılmıştır. Satır eti diğer etlerden ayıran en büyük özellik lezzetidir. Kullanılan et, Güney Trakya Bölgesi’nin doğal ortamlarında yetişen yonca, kekik, buğday, arpa ve mısır gibi doğal ürünlerle beslenen ve ağırlığı 40 kg civarında olan kıvırcık cinsi süt kuzularından sağlanır. Satır et yapılmak için kesilen kuzunun eti, buzdolabında artı 4 derecede iki gün bekletilir.Daha sonra özel bir satır ile tahta kütük üzerinde mercimek büyüklüğünde oluncaya kadar kı
Şehrizar Restaurant; kuş sesleri ile beraber, yeşilin en derininden, gayet hoş düzenlenmiş bir bahçe içerisinde yer alıyor. Tüm Saroz u kucaklayan, ağaçlarla kaplı deniz manzaralı masalara yeşile ayağınızın değdiği yürüyüş yolları ile ulaşıyorsunuz. Çocuklarınızın huzur içinde oynayabileceği oyun gemisi ve bahçesi bulunuyor.
Menümüzde; organik kahvaltı tabağı, Keşan satır et, deniz ürünleri, teneke tavuk kebap , tandır, tuzda balık, diğer ızgara çeşitlerini, yöresel, yunan ve bulgar mutfağından farklı lezzetleri bulabilirsiniz.
Restaurant’ımız ve geniş bahçemizde düğün, nişan, iş toplantısı ve parti organizasyonlarınızı yapabilirsiniz.

#Keşan #Satır Et #Teneke Kebap #Erikli Saros #Restaurant


Benzer Firmalar