Anasayfa » Spor Kulüpleri » Spor » İSTANBUL Spor Kulüpleri » Dinamo Spor Kulübü

Dinamo Spor Kulübü


Kadıköy Lisesi - Hacı İzzet Sokak 22, 34710

Telefon1: 05397060186

Telefon2:

Fax:

Web: www.dinamosporkulubu.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2010
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Dinamo Basket Spor Kulübü, 17 Mayis 2010 tarihinde Kaan Aykut ve Kaan Sunman önderliğinde Kadıköy, Moda’da kurulmuştur. Bu iki genç antrenörün hedefi yarışmacı takımlar oluşturup Türk basketbol altyapısına başarili sporcular yetiştirmekti. Genç bir ekiple yola çıkan kulübün isminin “Dinamo” olması bir tesadüf değildir.

2010 yılının Temmuz ayında altyapısını oluşturmak için çalışmalara başlayan kulüp, kendi bünyesindeki spor okuluna İstanbul Kadikoy Lisesi’nde start verdi.2010-2011 sezonunda altyapı liglerinde boy göstermeyen Dinamo Basket için bu sezon 2012 için bir hazırlık evresiydi. Nitekim 2011-2012 sezonunda tamamı kendi spor okulundan yetişen Küçük Kız ve Genç Erkek takımları ile altyapı liglerinde ilk defa mücadele etti. Aynı zamanda bu sezon ilk defa voleybolun temellerini atan Dinamo Basket bu branşta da büyümenin sinyallerini verdi.

Bu gelişmeler ışığında 2012 Temmuz ayında kulübün ismi Dinamo Spor Kulübü olarak değiştirilmiş ve voleybol branşında tescil edildi. Üçüncü sezonunda kulüp yine kendi spor okulu bünyesinden yetiştirdiği oyuncularla erkeklerde küçük – yıldız – genç kategorilerinde, kızlarda ise küçükler kategorisinde basketbol mahalli liglerinde boy gosterecktir. Voleybol da ise yıldız ve genç kızlar kategorilerinde ilk defa mücadele edecektir.

İsmine yakışır, dinamik ve genç kadrosu ile koyduğu hedefler doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen Dinamo Spor Kulübü, spor ahlakı ve disipliniyle yetiştirdiği sporcularıyla Türk Sporunun geleceğine yatırım yapmaya devam etmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Basketbol Okulu
1 aylık basketbol eğitimi. Cumartesive Pazar günleri yaş gruplarına göre düzenlenmiş antrenman programlarıyla beraber basketbol eğitimi
Basketbol ve Voleybol okulu ile Altyapı Takımları

#basketbol okulu #voleybol okulu # # #


Benzer Firmalar