Anasayfa » Makine sanayi » İSTANBUL Makine sanayi » AR-MAK MAKİNA TEKSTİL VE YEDEK PARÇA SANAYİ TİCARET MUSTAFA YILMAZ

AR-MAK MAKİNA TEKSTİL VE YEDEK PARÇA SANAYİ TİCARET MUSTAFA YILMAZ


Rami kisla Cd. Emintas Rami Sanayi Sitesi No:123 / 135 – 136 Rami / ISTANBUL

Telefon1: 02126132542

Telefon2:

Fax: 02125654616

Web: www.ar-mak.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:06/11/2003
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Laminasyon iki veya daha çok malzemenin değişik teknikler ve yapıştırıcılar kullanılarak birbirine yapıştırma işlemine verilen addır. Ağırlıklı olarak kullanılan yapıştırıcılara göre adlandırılan laminasyon çeşitleri şunlardır:
Su Bazlı (PVA Tutkal, Lateks, Akrilik.vb.),
Alevli (PES, PU veya Poliether sünger),
Kuru Laminasyon (film, web, net, toz-powder).
Hot-melt
Sprey Laminasyon
Lamine edilmiş ürünler: ayakkabı, terlik, iç ve dış giyim, çanta, ev tekstili, otomotiv, inşaat, medikal sektörleri başta olmak üzere ve sanayii sektörü gibi pek çok değişik sektörde de yaygınlıkla kullanılmaktadır.
ARMAK MAKİNE, sadece laminasyon makine ve aksamını üretmekle kalmayıp aynı zamanda gofraj ve transfer baskı makinelerinin yanı sıra, desen (gofraj), krom kaplı, kauçuk, sıcak-soğuk devir daimli ve ayna yüzeyli merdanelerinin de üretimini gerçekleştirmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Filim Laminasyon
Teknolojideki gelismelere ve yüksek kalite taleplerine paralel olarak yayginlasmakta olan modern laminasyon yapistiricilarindan biri olan yapistirma filmlerinin : lamine edilecek iki mamülün arasinda isitilarak eritilmesi prensibine göre çalisan bu makinelerde filmin yani sira web ve net gibi teknolojik yapistiricilarda kullanilmaktadir. Özellikle teknik tekstil , iç ve dis giyim , otomotiv sektöründe kullanilan hassas ve ince malzemelerin laminasyonunda yayginlikla kullanilmaktadir. Ayn
Subazli Laminasyon
Haznede bulunan su bazli sivi yapistiricilari bir sivama silindiri marifetiyle lamine edilecek ürüne transfer edilmesi prensibine dayanan bu makineler : kumas , sünger , nonwoven , suni deri , pelüs ve benzeri malzemelerin laminasyonunda kullanilmaktadir. Su bazli laminasyon makineleri ayakkabi , terlik , çanta , ev tekstili , iç ve dis giyim , otomotiv gibi pek çok sektörde basariyla kullanilmaktadir.
Alevli Laminasyon
Alevle eritilen süngerin (PES,PU ve Poliether sünger) laminasyon yapistiricisi olarak kullanilmasi esasina dayanan bu makinelerde mukavemeti yüksek , suya ve solvente dayanikli ürünler elde edilmektedir. Otomotiv , iç ve dis giyim , mobilya sektörlerinde en çok kullanilan laminasyon makinelerindendir.
Gofraj Makinesi
Çelik silindire islenmis desenli merdanenin içerisinde bulunan kizgin yag sistemi ile isitilmasi sonucu polyester ve polyester karisimli kumaslara üzerindeki deseni kabartmali görünüm vererek aktarilma teknigidir. Makinemizde transfer gofre baski ,lake (kumas üzerine parlatma) varak baski uygulamalarini yapabiliriz.
Merdane
Desen merdaneleri ( gofraj merdanesi ) Tuvalet kagidi , kagit havlu , peçete , kumas baski , deri baski , plastik baski üretimerini gerçeklestirebilirsiniz. * Krom kapli merdaneler * Kauçuk kapli merdaneler * Sicak - Soguk devri daimli merdaneler * Ayna yüzeyli merdaneler
AYAKKABI, TERLİK, ÇANTA, TEKSTİL, GİYİM, OTOMOTİV, YEDEK PARÇA, MAKİNA, İMALAT, MOBİLYA

#TEKSTİL #OTOMOTİV #AYAKKABI, #TERLİK,ÇANTA #MAKİNA,YEDEK PARÇA


Benzer Firmalar