Anasayfa » Stand » Reklam Tanıtım » KONYA Stand » MaxiPLUS Medya& Fuar Standları

MaxiPLUS Medya& Fuar Standları


Şükran Mh. İzmirligil Apt. no 3/2

Telefon1: 03322331007

Telefon2: 05074288078

Fax:

Web: www.maxiplusmedya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

MaxiPLUS Fuar gelişen fuar sektöründe karşılaşılan tüm ihtiyaçlara cevap verebilmek için kurulmuş ve bu yolda başarıyla devam eden bir firmadır. Fuara katılan firmaların başlıca ihtiyaçlarını belirleyip bunların hepsini tek bir adresten çözmeye karar verdik. Bu hizmetler;
Fuar yeri kiralama , fuar stand yapımı , hostes ve tercüman ihtiyaçları , fuar ekipman kiralama , display stand tedariği ve diğer fuar organizasyon ihtiyaçlarıdır.
MaxşPLUS fuar adı altında topladığımız , birbiriyle bağlantılı bu hizmetleri çağdaş ve hızlı tasarım kadrosu , profesyonel imalat ve uygulama ekibi , müşteri memnuniyetini ilke haline getirmiş yönetim ve çok çalışma ile birleştirdik. Sonuçta ortaya çıkan hizmetten mutlu , güleryüzlü bir müşteri portföyü elde ettik. Neden MaxiPLUS fuarın cevabıda böylelikle oluştu; memnun , güleryüzlü müşterilerden biri olabilmek ve sorunsuz bir fuar geçirebilmek için


Ürün ve Hizmetler

uar organizatörleri , medya , internet , tavsiye vb. yöntemlerle bizlere ulaşan firmaların istekleri geniş bilgi dökümanlarına not alınır. Biz buna fuar stand brifi diyoruz.
Müşteri temsilcilerimiz tarafından alınan brifler incelendikten sonra fuar standı tasarımcılarımıza ulaşır. İstenen tasarımlar en kısa zamanda bitirilip müşteri firmaya ulaşmış olur.Fuar katılımcısının isteği doğrultusunda onaylanan fuar stand tasarım projesi atölye\`ye sevk edilir. Bu arada stand üzerine uygulanacak görsel baskı ve renklendirmede kullanılan folyo tabir edilen malzemelerin hazırlığı başlar.Fuar Standı fuar açılışından en geç bir hafta önce kuruluma hazır hale gelir. Fuar organizatör firma tarafından fuar salonuna giriş izni verilmesinden sonra uygulama ekibimiz standı kurmaya başlar.
Fuar standı yapım aşamasında katılımcı firma görsel ve yazılı dökümanlarla bilgilendirilir.Katılımcı firmaların hazırlıklarını yapabilmesi ve standa alışabilmesi için fuar açılış tarihinden en geç bir gün önce standın teslimatı yapılır.Fuar standlarımız modüler ve özel olarak iki farklı kategoride toplanır.
Demonte stand:
Daha ekononmik olan demonte, yani parçaların birleştirilmesi ve ayrılabilmesiyle oluşan standlarımız daha fazla talep görmektedir. Kurulumunun özel standlara nazaran kolay olması , uzun atölye işçiliği gerektirmemesi , sahip olduğumuz sabit stand malzemeleriyle yapılıyor olması demonte standların daha ekonomik fiyatlara mal olmasına sebep olmaktadır.
Demonte standlar spesifik aluminyum stand malzemelerinin birleştirilmesi ve aralarındaki kanallara 6mm kalınlığındaki suntalam panellerin yerleştirilmesiyle yapılmaktadır. 5, 5 mt yüksekliğe kadar yapılabilen demonte fuar standlarında cam veya suntalam raflar , askılıklar , ürün teşhiri için kullanılan banko ve tezgahlar yapılabilmektedir.
Özel stand:
Özel tabir edilen ahşap fuar standlarımız modüler malzemeler ile çözemediğimiz veya radikal tasarımları hayata geçirebilmemiz için kullanılmaktadır.
Dünyanın en kullanışlı yapı malzemesi olan ağaç , gerektiğinde demir profiller yardımı ile göze hoş gelen ahşap fuar standına dönüşür.
Özel standlarda firmanın ihtiyacı ve onun için özel olarak tasarlanması ön plandadır.Firma logosu dev boyutlarda imaledilebilir , minyatür oteller yapılabilir , asma katlar hatta bir gemi dahi fuar standı olarak yapılabilir.Kısacası hayal edilebilen herşey özel stand çözümleri doğrultusunda hayata geçirilebilir. Modüler standlara kıyasla daha fazla atölye işçiliği gerektirdiğinden özel standların maliyetleride bu doğrultuda daha fazladır.


#Konya Fuar Standı #Konya Modüler Stand #Konya Örümcek Stand #Adana Fuar Standı #İzmir Fuar Standı


Benzer Firmalar