Anasayfa » Elektronik İmza » Elektrik elektronik » MALATYA Elektronik İmza » Mimsan Endüstri Kazanları

Mimsan Endüstri Kazanları


2.Organize Sanayi Bölgesi Havaalanı Yolu Üzeri 15.Km. Pk. 44110 Merkez, Malatya,Türkiye

Telefon1: 04222440144

Telefon2:

Fax: 04222440150

Web: www.mimsanendustri.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1983
Çalışan Sayısı:500 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Mimsan Endüstri Kazanları A.Ş. grup bünyesinde imal edilen kazan ve ekipmanların satış, montaj, devreye alma ve satış sonrası hizmetlerini vermek amacıyla kurulmuş bir firmadır.

Amacımız Buhar kazanları, Kızgın yağ kazanları, Ko-jenerasyon sistemleri konusunda endüstriyel müşterilerimizin ihtiyaçlarını tek bir noktadan karşılamaktır.

Türkiye’nin farklı noktalarında, farklı yakıtlar yakarak (toz kömür, pamuk şitfi, ayçiçek kabuğu, ağaç kabukları, tavuk dışkısı) kazan daireleri kurmakta olan Mimsan Endüstri Kazanları A.Ş. ülkemizin yerel yakıtlarını ve atıklarını enerjiye dönüştürmektedir.

Firmamız gerçekleştirdiği uluslar arası işbirliği sayesinde gazifikasyon metodu ile sağlığa zararlı çöpleri enerjiye dönüştürmek içinde bir adım atmış bulunmaktadır. Bu kapsamda gerçekleştirilecek ilk gazifikasyon projesi lastik atıklarını yanabilen gaza dönüştürecek tesis Minnesota’da (ABD) kurulacaktır.

Mimsan Endüstri Kazanları A.Ş. Dolaşımlı Akışkan Yataklı Kazanlar ve Hareketli Izgaralı Kazanlar konusunda ülkemizin en tecrübeli firmasıdır. Çevre sağlığı konusunda da son derece hassas olan firmamız kurduğu toz kömür yakan kazan dairelerindeki sistemi, elektro statik filtresi ile donatarak, temiz baca gazı, temiz çevre ilkesi ile hareket etmektedir. Tamamen PLC otomasyon kontrollü ve negatif basınç altında çalışan kazan sistemlerimiz, çalışanlar içinde temiz bir ortam sunar.

Mimsan Endüstri Kazanları A.Ş. Türkiye, sınır komşularımız ve Türki Cumhuriyetleri’nde başarılı uygulamalarını sürdürmektedir.


Ürün ve Hizmetler


#Mimsan #Mimsan grup #enerji #enerji kazanı #filtre


Benzer Firmalar