Bvt Zemin Kaplama


Aytar Cad. Levent İş merkezi No: 6/1 Levent - İstanbul

Telefon1: 02122705009

Telefon2: 02122700047

Fax: 02122647061

Web: www.bvt.com.tr/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2009
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

BVT Zemin kaplama, Parke ve diğer zemin kaplama sektöründe 92 yılından bu yana tanınmış lider markaları arasında yer almaktadır.Kauçuk zemin kaplama ve PVC Zemin kaplama alanlarında da hizmet göstermektedir.

Hizmetlerimiz, Lamine Parke, Tavan kaplama, Epoksi zemin kaplama v.b hizmetlerdir.

Parke: Lamine, kompak lamine ve hazır cilalı masif parke olmak üzere 3 çeşit parke bulunmaktadır. Lamine parkeyi BVT kendi bünyesinde üretmekte veya ithal etmektedir. Hazır cilalı masif parkeyi JUNCKERS markasından ithal etmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Bvt Flex
BVTflex kaplamaları, düşmelerden kaynaklanan yaralanmaları ve eklem yaralanmalarını önlemek için darbe emici yüzey sağlamak üzere tasarlanmıştır. BVTflex kauçuk ve poliüretandan imal edilmiş olup esnek ve dayanıklı zemin gerektiren heryer için idealdir. BVTflex şu alanlarda kullanılabilir: . Parklar . Spor ve eğlence parkları . Oyun alanları . İşyeri girişleri . Golf kulüpleri . Fitness merkezleri . Eğitim merkezleri . Kayak merkezleri . Atölyeler . Garajlar . Fuar alanları . S
Hizmetlerimiz’den bahsedecek olursak;Zemin kaplama, Pvc yer döşemesi bunlara ek olarak Ahşap kaplama ve Linolyum hizmetlerimiz vardır.Marmoleum ve Yükseltilmiş Döşeme hizmetlerimiz aktif olarak yapılmaktadır.

#parke #zemin kaplama #döşeme #parke fiyatları #kaplama


Benzer Firmalar