Tümer Medya Pazarlama ve Danışmanlık Hizmetleri


Beşiktaş,İstanbul

Telefon1: 0212 222 22 22

Telefon2:

Fax:

Web: www.tumermedya.ticaretimiz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Tümer Media Group olarak Bireysel ve Kurumsal firmalarımızın Medya’daki çözüm ortağı olmayı hedefleyerek 2003 yılında kurulmuştur.

Kalite bilinci ile, kurumsal ve bireysel müşterilerimizin gelişim ve değişim süreçleriyle İlgili ihtiyaçlarını tespit ederek, bilgi birikimi paylaşımı ve bu paylaşımı uygulamalara dönüştürecek yaklaşımlarla Kurumsal ve Bireysel müşterilerimizin faaliyetlerini geliştirmek, amaçlarına ve istenilen kitleye ulaşmalarına yardımcı olmaktayız.

HİZMETLERİMİZ

Sosyal Medya (Facebook,Twitter,Blog vb. sosyal aglar)
TV / Gazete / Dergi / Mağazin Sitesi Reklamları
Sponsor Çalışması
Kısa- uzun metraj film
Video klip
3D Animasyon
Konser Çekimleri
Tanıtım Filmleri
Belgesel
Santral Seslendirme
Dublaj
Montaj-Efekt
Stüdyo-Mastering ve Editing
Teknik Malzeme Kiralama
Outdoor Vb Reklam Çalışmaları
Prodüksiyon
Senaryo
Metin Yazımı
Reklam, Film, Dizi Müzikleri
Radyo Spot
Jingle
Jenerik Müziği
Kataloğ Çekimi
Kurumsal Kimlik Çalışması

KURUMSAL DANIŞMANLIK

Satış Pazarlama
Eğitim
Seminer ve Konferans
Fuar ve Organizasyon
Reklam ve Medya
Online Marketinğ
Otel Banket Yönetimi
Yurt Dışı Tanıtım
Kurumsal Kimlik
Halkla ilişkiler
İnsan Kaynakları

Medya Planlaması ve Satınalması Yerel mecra kullanan reklamverene, reklam ajanslarına ve medya planlama şirketlerine kampanyaları için doğru mecra seçimleri, efektif satınalma ve doğru hedef kitleye yönelik planlama hizmetleri sunulur.
Türkiye\`deki 350\`den fazla yerel TV kanalı, 3500 kayıtlı yerel radyo istasyonu, 2500\`den fazla yerel gazetenin bulunduğu yerel mecralarda çeşitlilik sağlanır.

Kampanya Takip, Kontrol ve Raporlama Kampanyanın yayına girmesinden sonra düzenli olarak takip edilir ve reklamverenin isteği doğrultusunda raporlanır. Kontroller, hem İstanbul\`dan kanallar aranarak, yayın online ve web siteleri üzerinden izlenerek hem de kanalların bulunduğu illerdeki bağlantılarımızla yapılır.
Kampanyaların yayın planına uygun olarak yayınlandığının saptanması, aksamaların ortadan kaldırılması, telafilerin gerçekleştirilmesi sağlanır. Yayın protokolleri, düzenli olarak kaşeli ve imzalı şekilde toplanarak reklamverene iletilir.

Faaliyet Raporu Reklamverenlerin istemesi halinde, rakiplerinin organizasyon, promosyon ve pazarlama aktivitelerinin illerdeki son durumları detaylı olarak araştırılır ve rapor halinde sunulur. Geçmişte yapılan çalışmaların yeni kampanyalara ışık tutmasının önemi bilinmektedir. Bu amaçla yaptığımız çalışmalar datalarımızda korunur ve istenmesi halinde rapor halinde sunulur.

Özel Projeler ve Pazarlama Desteği Müşterilerimize özel, ürün konseptlerine uygun, pazarlama ve bayii teşkilatlarıyla ortak çalışmalarla pazarlama hedeflerini gerçekleştirmekte yarar sağlayabilecek özel projeler üretilir. Bu projelere ajansımızın diğer bölümlerinde hazırlanan dergimiz ve piar araştırmalarımız aracılığıyla destek verilir.
Ülkemizde illerimizin her birinin etnik kültürü, kutlamaları, özel günleri ve festivalleri vardır. Reklamver


Ürün ve Hizmetler

Sosyal Medya (Facebook, Twitter, Blog vb. sosyal aglar)TV / Gazete / Dergi / Mağazin Sitesi ReklamlarıSponsor ÇalışmasıKısa- uzun metraj filmVideo klip3D AnimasyonKonser ÇekimleriTanıtım FilmleriBelgeselSantral SeslendirmeDublajMontaj-EfektStüdyo-Mastering ve EditingTeknik Malzeme KiralamaOutdoor Vb Reklam ÇalışmalarıProdüksiyonSenaryoMetin YazımıReklam, Film, Dizi MüzikleriRadyo SpotJingleJenerik MüziğiKataloğ ÇekimiKurumsal Kimlik ÇalışmasıKURUMSAL DANIŞMANLIKSatış PazarlamaEğitimSeminer ve KonferansFuar ve OrganizasyonReklam ve MedyaOnline MarketinğOtel Banket YönetimiYurt Dışı TanıtımKurumsal KimlikHalkla ilişkilerİnsan Kaynakları

#medya pazarlama #radyo reklam pazarlama #tv reklam pazarlama #sosyal medya #


Benzer Firmalar