Anasayfa » Caterıng hizmetleri » Gıda Sanayii » ANTALYA Caterıng hizmetleri » Davin Gıda ve Catering Hizmetleri

Davin Gıda ve Catering Hizmetleri


Macun Mah. İplikyolu Cd. No:28 Antbirlik Tesisleri İçerisinde

Telefon1: 5455452078

Telefon2: 02424262026

Fax: 02424262026

Web: www.davingida.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1982
Çalışan Sayısı:90 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Müşterilerimizin tesislerinin içinde bulunan Mutfakların İşletmeciliğini ve müşterimizin varsa ihtiyacı Kafeterya İşletmeciliği yapıyoruz. \`\`Yerinde Üretim\`\`de uzamanlaşan bir firmayız. Kapasite ve ihtiyacın düzeyi ne olursa olsun \`\`Butik Hizmet\`\` kapsamının dışına çıkmıyoruz. Bu hizmet ile müşterilerimiz Davin\`den Restaurant kalitesinde personel yemeği almaktadır. Bu sayede, kurulduğumuz günden beri müşteri kaybımız olmamıştır. Müşterimizin takdirini ve memnuniyetini kazandığımız için müşteri sadakatinde sectör lideri olma yolunda da önemli bir hedef belirledik. Müşterilerimizin desteği ile bu yolculuğumuzda hızla ve emin adımlarla ilerliyoruz.

Yerinde Üretim Projelerinde en kaliteli üretimi yapan firma olma hedefine sahibiz. Sektörde müşterisi ile işletme karı dahil, tüm koşulları ortak karar ile belirleyen tek firmayız. Tekliflerimizin ekinde maliyet tablomuzu da sunuyoruz.


Ürün ve Hizmetler

HİZMETLERİMİZ
Yerinde Üretim Mutfak Hizmetimiz;
Davin olarak, tesislerinizde bulunan mutfaklarınızı sizin adınıza işletiyoruz. Yerinde Üretim Projelerinde BUTİK HİZMET sunuyoruz. Yerinde Üretim ile Davin\`den Restaurant kalitesinde personel yemeği hizmeti almaktasınız/alacaksınız.

Cafe İşletim Hizmetimiz;
Davin olarak, ihtiyaç halinde atıl alanlarınızı projenlendiriyoruz ve sizin adınıza Cafe olarak işletiyoruz. TV yayını, Langırt, Masa Tenisi, Satranç gibi faydalı aktiviteleri de sizlerin tercih ve seçimine bırakıyoruz. Doğum günü, Emeklilik günü, kurum içi küçük yarışmalar gibi sosyal aktiviteleri de biz üstleniyoruz.

#ANTALYA YEMEK ŞİRKETİ #ANTALYA YEMEK FİRMASI #ANTALYA TABLOT YEMEK #YEMEK ŞİRKETİ ANTALYA #CATERİNG


Benzer Firmalar