Anasayfa » Bilgisayar sarf malzemeleri » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » İSTANBUL Bilgisayar sarf malzemeleri » Bilgisan Bilgisayar ve Haberleşme Sistemleri İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.

Bilgisan Bilgisayar ve Haberleşme Sistemleri İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.


Abdi İpekçi Caddesi No 35 Kat 4 Daire 7-8-9-10 Bayrampaşa İSTANBUL

Telefon1: 02125672770

Telefon2: 02125679900

Fax: 02125768509

Web: www.programarena.com/

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


ProgramArena.com, Bilgisan Bilgisayar iştiraki olan lisanlı program, konsol oyunları ve bilgisayar aksesuarları online satış sitesidir.

Bilgisan Bilgisayar 1993 yılında faaliyete başlamış olup, kurulduğu yıldan bu yana Mac bilgisayar ve aksesuarları, PC ürünlerini, yan ürünleri, ticari yazılımları orijinal olarak bireysel kullanıcılara ve kurumlara pazarlamaktadır.

Teknolojideki yenilikleri takip eden firmamız satış ve satış sonrası desteği ilke edinmiştir. Firma çalışanlarımız branşlarında gerekli eğitim, diploma ve sertifikalara sahiptir.

Şirketimiz bilgisayar camiasında yürütülen Bilişim Dernek ve Ticaret Odası Bilişim Meslek Grubu çalışmaları içinde olmuş, Türkiye Bilişim Derneği (TÜBİDER)\`nin kurucuları arasında yer almıştır. Ayrıca firmamız Bilişim Vakfı Genel Kurul üyeleri arasındadır. Bilgisan Bilgisayar; Adobe, Bilkom, Apple, Xerox, Cisco, Intel, Eta, Erpa, Denge, Elma Sepeti ve Aral firmalarının iş ortağıdır.

Sektördeki tecrübemizi online tarafla paylaşmak için 2012 başında ProgramArena.com projemizi hayata geçirmiş bulunmaktayız. 19 yıllık deneyimimizle özellikle ülkemizde çok düşük seviyedeki lisanslı yazılım kullanım sorunu yönünde bilgilendirme ve lisanslı program kullanımını arttırma amacındayız.

Bizlere iletişim bölümünde bulunan bilgiler dışında mail, Facebook ve Twitter aracılığıyla da ulaşabilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


Bilgisan Bilgisayar ve Haberleşme Sistemleri İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti.
ProgramArena.com, Bilgisan Bilgisayar iştiraki olan lisanlı program, konsol oyunları ve bilgisayar aksesuarları online satış sitesidir. Bilgisan Bilgisayar 1993 yılında faaliyete başlamış olup, kurulduğu yıldan bu yana Mac bilgisayar ve aksesuarları, PC ürünlerini, yan ürünleri, ticari yazılımları orijinal olarak bireysel kullanıcılara ve kurumlara pazarlamaktadır. Teknolojideki yenilikleri takip eden firmamız satış ve satış sonrası desteği ilke edinmiştir. Firma çalışanlarımız branşları
Apple ürünleri , adobe lisans , microsoft lisans , ps3 oyunlari , pc oyunlari

# # # # #


Benzer Firmalar