Anasayfa » Rulman » Makine sanayi » İSTANBUL Rulman » TANRIVERDİ EVDEN EVE NAKLİYAT DEPOLAMA

TANRIVERDİ EVDEN EVE NAKLİYAT DEPOLAMA


atatürk cad selamoğlu pasacı no 81 küçükyalı istanbul

Telefon1: 0216 489 00 99-417 01 41

Telefon2: 0212 213 61 90 0532 331 56 71

Fax: 0216 417 11 16

Web: tanriverdinakliyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:12
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok


Evden Eve Nakliyat Hizmeti Nasıl Olmalıdır? Evden eve nakliyat, hizmeti her, Evden Eve Nakliye, firmanın geniş görüşlülük ve bakış açısına göre kalite standardı gösterir, EvdenEve, Bir ev taşınırken mutlaka taşınacak eşyaların nasıl taşınacağının planlanması ve gerekli koordinasyon hazırlıkları gereklidir. Bu plan çerçevesi içerisinde eşyaların paketleme ve yükleme aşamaları için hazırlıklar yapılmalıdır. Bütün eşyalar dikkatle demonte edilmeli ve nakil işlemleri gerçekleştikten sonra eşyalar gerekli yerlerine monte edilip yerleştirilmelidir. Bu aşamalarda nakliyat firması eşyalarınıza özenle ve hassasiyetle gerekli önemi vermelidir.






Evden eve Nakliyat: Evden Eve Nakliye, Müşterinin isteğine bağlı olarak taşınacak eşya tespitinin eksperlerimiz tarafından ücretsiz yapılması evden eve nakliyat yıllardır evden eve taşımacılık yaptığı kişi ve kurumlarca bilinmektedir. evden eve taşımacılığı Uzman Deneyimli Sigortalı Kadrolu Elemanlarıyla deneyimleri doğrultusunda evden eve eşya taşıma, ev nakliyesi, pıratik bir halde yapılmaktadır.



Ofis Taşımacılık: Ofis Taşıma, Büro Taşıma, Öncelikle ofis taşımacılığı için expert eleman gelerek ofisi inceler. İnceleme bittikten sonra etüt çalışması yapılır. Eğer anlaşılırsa nakliyat diğer bölümlerinde olduğu gibi taşıma olayı kağıt üzerine dökülerek karşılıklı sözleşme yapılır taşıma günü ofis görevlileri elemanlarla değil direkt olarak nakliyat formen’ i ile muhataptır. Tüm ofis eşyaları Avrupa\`dan ithal pet garft kâğıtlara sarılır. Dosya ve masa aksesuarları ise kolilere konulur. Taşıma günü taşımanın daha seri ve daha rahat olması için ofis oda oda taşınır. Arşiv dolapları ve masaların demontesi daha seri olması için şarjlı ekipmanlar kullanılmaktadır.

Banka Taşımacılık: Banka taşıma, için öncelikle bir expert eleman gelerek bankadaki eşyaları incelemektedir. Daha sonra iki eleman ile gelerek etüt çalışması yapılır. Etüt çalışması beğenilirse anlaşma sağlanır ve sözleşme yapılarak taşıma kağıt üzerine dökülür. taşıma günü banka görevlileri elemanlara değil direkt olarak Halisoglunakliyat\`ın formen\`i ile muhataptır. Bilgisayar ve buna benzer cihazlar avrupadan ithal pet graft kağıtlara sarılıp kolilere konur. Çelik kasa ve bankamatikler ise lift li araçlar vasıtası ile taşınır.

Fabrika Taşımacılık: Fabrika taşıma, için özel eğitim almış ekip ve ekipman’larıyla daha konforlu bir fabrika taşımacılığı sunmuştur. Fabrika taşımacılığında ilk etapta fabrikanın ofis bölümü Avrupa’dan ithal pet grafit kâğıtlarla ambalaj yapılarak taşınır. Daha sonra fabrikanın çalışma bölümleri önemli bir titizlikle taşınır. Stantlar sökülür. Diğer tarafta aynı şekilde kurulur.

Askılı Tekstil Taşımacılık: Askılı Tekstil Nakliyesi, Askılı Tekstil Tşıma Ürünler eski standartlarda olduğu gibi kolilerde değil, 16, 24, 39, 48, 100 m3 boyutlarında, özel yapım ve Avrupa standartlarında olan sonsuz delikli sistemli araçlarımızla taşınmaktadır.Tekstil Taşıma, Alıcı adresine de alındığı gibi tes


Ürün ve Hizmetler

Depolarımız son derece modern olmakla birlikte eşyalarınız herhangi bir kazaya karşın örneğin çalınma yangın gibi olasılıklar düşünülerek sigortalanmaktadır. Depolama müşterileri, tüm depolama operasyonlarını ofislerinden online ve takip edebilmekte, gerçekleştirilen tüm depolama operasyonlarına ait ayrıntılı raporları, istedikleri dönemlerde alabilmektedirler Eşyanın iyi saklanmasına, yangından korunmasına ve çağdaş tekniğe uygun yangın söndürme düzenine sahip tesisat, donanım ve düzenekler mevcuttur. Eşyanın antrepo içinde kolaylıkla ve emniyetle araçlardan boşaltması, istiflenmesi, tartılması, ölçülmesi gibi, hizmetlerin yapılmasına ve taşıtlara yüklenmesine yarayan gerekli ekipman donanımına sahiptir. Her türlü ürün için, özelliklerine göre çağdaş koşullarda depolama olanağına sahip depoda hizmet verilmektedir. Bu aşamalarda nakliyat firması eşyalarınıza özenle ve hassasiyetle gerekli önemi vermelidir

SİZ DEĞERLİ MÜŞTERİLERİMİZE ANAHTAR TESLİMİ TAŞIMACILIK YAPMAKTAYIZ. HERŞEYİ biz toparlayıp, ambalajlayıp, eşyanın gideceği yerde aynı şekilde yerine dizmekteyiz. Taşınma gününde Müşteri Temsilciniz taşınmanıza nezaret eder ve her şeyin önceden planlandığı gibi gerçekleşmesini sağlar.Nakliyat, ihtiyaçlarınızın Müşteri Temsilcisi tarafından analiz edilmesi ile başlar. Daha sonra sizin için uygun olan gün ve saate Tanriverdi nakliyat Eksperi taşınma yapılacak adrese keşif için gider. Taşınma gününde Müşteri Temsilcimiz, sizi yalnız bırakmayacak Taşınma Ekibi ile tanıştırır ve operasyon başlar.

Depolama Gümrükleme Parsiyel taşıma dallarında hizmet vermekteyiz. Eşya ve mallarınızı TANRIVERDİ Nakliyat depolarında muhafaza edebilirsiniz.

Eşyalarınız depolamadan önce sel, çalınma, ve her türlü afet için sigortalanır ve depoda yerine alınır.


Depolarımızda 24 saat güvenlik elemanları ve muhafaza görevlileri bulunur. Depolama Hizmeti ve detayları hakkında bizi arayınız ..


Kargo, parça veya kısmi eşyalarınızı Türkiye\`nin her tarafına, nakliyatta lider firma olan TANRIVERDİ Nakliyat ile güvenle gönderebilirsiniz.

Seferlerimiz günlük ve haftalık olmak üzere organize edilir. Müşterimize uygun bir zamanda parsiyel eşyalarının nakliyesi gerçekleştirilir. Bu hizmetimizle sizi yüksek nakliyat masrafından kurtarmayı hedefliyoruz. Aklınızda hiçbir soru işareti olmaksızın parça eşyalarınız için güvenle firmamızı tercih edebilirsiniz.

TANRIVERDİ Nakliyat olarak Parça Eşya Taşımalarınızda Kurumsal olarak da hizmet vermekteyiz; Nakliye Firmaları için hizmetlerimiz mevcut. Elinizde bulunan parça eşyaları zamana uygun TANRIVERDİ Nakliyat Güvencesiyle taşıtabilirsiniz.

Eşya taşınmadan önce özel olarak ambalajlanır ve taşınmaya hazır hale getirilir.Tanriverdi Nakliyat paketleme malzemelerimiz hava kabarcıklı naylon, temiz kağıt, etli kalın kağıt, kutu, nakliye kilimi ve bandajdır.Paketlenmesi yapılacak eşyanın cinsine ve hacmine göre muhtelif ebatlarda karton kutular kullanılmaktadır.
Kristal ve cam eşyalar için mukavemeti yüksek karto

#ervden eve nakliyat taşımacılık şehirler arası nak #şehirler arası sigottalı luxıs tamacılık #depolama depo kiralık depolama anadolu yakası kira #isatnbul depolama istanbul evden eve nakliyat #tanrıverdi nakliyat


Benzer Firmalar