Onyedi Temizlik


Mafesığmaz Mah. Turgut Özal Blv. Uğur Apt. Altı. Kat:1 D:1 ( Ceylan Sürücü Kursu Arkası )

Telefon1: 322 232 22 77

Telefon2: 0 533 033 27 77

Fax:

Web: www.onyediltd.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Onyedi Limited Şirketi olarak müşterilerimize günümüzün modern ve hijyenik ürün ve araçlarını kullanarak dinamik,bilgili kadromuzla hizmet vermeye devam etmektedir.
Temizlik hizmetleri sektöründe deneyim kazanılarak kurulmuştur ve hizmet ağını genişleterek kısa sürede hizmet sektöründeki yerini ispat etmiş ve siz müşterilerimize sunacağımız üstün hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti ile bu çabalarını emin adımlarla ilerletecektir. Çalışma ortamları yada evler temiz olduğu sürece yaşanılacak yerlerdir.
Personel bir firmanın her şeyidir; İşi gerçekleştiren, fark yaratan, neyin nasıl olacağına karar veren ve kendini müşteri yerine koyan kişidir. Personel; tedarikçiler, organizasyon ve müşteriler arasındaki ilişkileri sağlayan ve firmanın bütün prosedürlerinin en can alıcı noktasında duran kişidir.


Ürün ve Hizmetler


Onyedi Temizlik
Onyedi Limited Şirketi olarak müşterilerimize günümüzün modern ve hijyenik ürün ve araçlarını kullanarak dinamik,bilgili kadromuzla hizmet vermeye devam etmektedir. Temizlik hizmetleri sektöründe deneyim kazanılarak kurulmuştur ve hizmet ağını genişleterek kısa sürede hizmet sektöründeki yerini ispat etmiş ve siz müşterilerimize sunacağımız üstün hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti ile bu çabalarını emin adımlarla ilerletecektir. Çalışma ortamları yada evler temiz olduğu sürece yaşanılacak
ONYEDİ LİMİTED ŞİRKETİ olarak her geçen gün büyüyen ve gelişen teknolijiyi takip ederek , bir çok alanda sizlere hizmetin en iyisini sunuyoruz. ONYEDİ LİMİTED ŞİRKETİ bünyesinde
1) Onyedi Temizlik Şirketi
2) Onyedi Rent a Car
3) Onyedi Emlak
4) Onyedi Prof. Apt. Yönetimi
5) Onyedi Direksiyon Geliştirme Merkezi
6) Onyedi Reklam
alanları bulunmakta. Bu geniş yelpazede sizlere en kaliteli ve en iyi hizmeti sunuyoruz.


# # # # #


Benzer Firmalar