ALBEDO EĞİTİM MOBİLYALARI


ALEMDAĞ CAD.SİTE YOLU TOYA SOK.NO 4 B BLOK ÜMRANİYE İSTANBUL

Telefon1: 0216 540 31 33

Telefon2: 0216 540 31 34

Fax: 0216 466 43 73

Web: www.albedoegitimmob.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:40 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Uzunlar eğitim mobilyaları 1998 yılında eğitim mobilyası sektöründe yan sanayici olarak üretime başlamıştır. Üretmiş olduğu yan sanayi ürünler ile eğitim mobilyası sektörüne yeni bir tasarım anlayışı kazandırmıştır. 2004 yılında okul mobilyalarının tamamının üretimine başlayarak , yepyeni model seçenekleriyle değerli müşterilerimizin beğenisini kazanmıştır.

Firmamız bundan sonra Albedo markasıyla , sektörde dünyanın en önde gelen firmalarından biri olarak , Dünya markası kimliğiyle öne çıkmayı düşünmektedir.Bu hedef doğrultusunda , ürünlerimizi ülkemizle birlikte bütün dünya ülkelerine tanıtmak ve satışını sağlamak amacıyla firmamız üretime başlamış olduğu günden itibaren ihracat yapmaya başlamıştır. Gelişen ihracatımızla Avrupa standartlarının üzerindeki ürünlerimizi daha geniş bir dünyaya sunmak ve hizmetin en iyisini vermek en büyük isteğimizdir. Bundan sonrada kendi sektöründe sürekli gelişerek siz değerli müşterilerimize yeni ürünler sunmak , kaliteden taviz vermeden ar-ge çalışmaları yapmak ana ilkemiz olacaktır. Kuruluş amacımız eğitim sektörüne hizmet veren siz değerli mensupların daha iyi kuşaklar yetiştirebilmeleri için , sağlıklı ve kaliteli ürünlerle eğitim başarınıza destek olmaktır. Bu vesile ile eğitim sektöründe yatırım yapan tüm kurum ve kuruluşlara geliştirdiğimiz ve ürettiğimiz dünya standartlarındaki ürünlerimizle hizmet etmek dileğiyle teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.


Ürün ve Hizmetler


ÇİFT KİŞİLİK OKUL SIRASI
ALBE 200 MODEL ÇİFTLİ ÖĞRENCİ SIRASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ 1.Tabla werzalit (110x45) Renk 2.Metal boya elektrostatik polyester toz boya,renk 3.Oturak ve sırtlık PPC, renk 4.Sıra profil kalınlığı ;32 x50 x 2 5.Sandalye profil kalınlığı 20x40x1,5-2 6.Sıranın iki Tarafında standart askılık mevcuttur. 7.    Sıra pabuçları, alttan özel pingolu, zemini çizmeyen ve leke yapmayan ve ayarlanabilir özelliktedir.
ÇİFT KİŞİLİK OKUL SIRASI
ALBE 200 MODEL ÇİFTLİ ÖĞRENCİ SIRASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ 1.    Tabla werzalit (110x45) Renk ……………………... 2.    Metal boya elektrostatik polyester toz boya, renk ……………………… 3.    Oturak ve sırtlık PPC, renk ………………………….. 4.    Sıra profil kalınlığı ; 32 x 50 x 2 mm 5.    Sandalye profil kalınlığı ; 20 x 40 x 1,5 –2mm 6.    Sıranın iki tarafında standart askılık mevcuttur. 7.    Sıra pabuçları, alttan özel pingolu, zemini çizmeyen ve leke yapmayan ve
OKUL SIRASI, ÖĞRENCİ SIRASI, TEKLİ SIRA, ÇİFTLİ SIRA, İSTANBUL OKUL SIRASI İMALATI, PPC OTURAK SIRTLIK, WERZALİT, SIRA İMALATI, İMALAT, TABURE, AMFİ, KONFERANS KOLTUĞU, SANDALYE, EĞİTİM MOBİLYASI, OKUL GEREÇLERİ, OKUL MOBİLYASI, SINIF GEREÇLERİ, SINIF SIRASI, İMALATI YAPAN ÜRETİCİ FİRMADIR.

# # # # #


Benzer Firmalar