Anasayfa » Organizasyon » İSTANBUL Organizasyon » Yeni Nesil Organizasyon ve Reklam Hizmetleri

Yeni Nesil Organizasyon ve Reklam Hizmetleri


Yeni doğan mh. Mine Sokak no 29 B-4

Telefon1: 2125010188

Telefon2:

Fax: 2125441666

Web: www.yeninesilsahne.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2004
Çalışan Sayısı:45 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yeni Nesil Sahne Organizasyon ve Reklam Hizmetleri Yiğit Can KUŞ tarafından 2009 yılında kurulmuştur.

Yiğit Can KUŞ birçok etkinlikte, sahne gösterilerinde, sunumda yer almakla beraber birçok eğitim kurumunda görev yapmıştır, firmamızın Yönetmenliğini de yine kendisi yapmaktadır. 10 yıllık tiyatro eğitimi sonucunda oluşturduğu topluluk ile Yeni Nesil Tiyatro ve Organizasyonu kurmuştur.

Tiyatro’da ilk başta ele aldığımız Geleneksel Türk Tiyatrosudur; kendi kültürümüz ve geleneğimiz ile yola çıktık, bunun izini öncelikle çocuklara daha sonra ebeveynlere sunma amacındayız.
Tiyatro ekibimizde; Ortaoyunu, Gölge Oyunu, Karagöz ve Hacivat, Meddah, Köy Seyirlik ve Geleneksel Türk Tiyatrosu genel anlatımı öncü olarak sunulmaktadır.

Organizasyon ekibimiz; Çocuklarımızın eğlencesine dair, öğrenmesine dair her türlü seçeneği sunmakta, gerekli olan bütün araç-gereçleri kullanılmaktadır. Palyaço, Aşuk- Maşuk, Çizgi Film Karakterleri, Oyuncak tipleri v.b. ekibimizle aktivitelerimizde Çocuklarımızı eğlendirirken yüz boyaması, balon ve hediyeler sunulmaktadır.

Çocuklarımızla eğlenceli aktiviteler yaparken bir yandan da istendiği takdirde ebeveynler için; Solist, Kanun, Ney, Ud, Saz, Gitar dinleti ve konser ekibimiz ile tam kadro şeklinde çalışmaktayız. Müzik ekibimiz, müziğe yıllarını vermiş değerli ustalardan oluşmaktadır. Çalışmalarımız sonrasında müşterilerimizin memnuniyetleri bizi de memnun etmektedir.

Sahnede veya sunumlarda kullanacağız her türlü süsleme, karşılama, hostes ekibimiz mevcuttur. Düzenleyeceğiniz organizasyonlarınızda karşılama servisimiz, süsleme servisimiz alanınıza neşe ve güzellik katmasını sağlayacak her türlü düzeneği ve seçeneği sunmaktadır.


Ürün ve Hizmetler


Danışmanlık Hizmeti
Organizasyonlarınızda, Firmanızda Size Özel Danışmanlık Hizmeti Konser Organizasyonu Podyum- Ses Işık Org.
Organizasyon Danışmanınız.

#Organizasyon #Konser Organizasyon #Organizasyon Danışmanı #Palyaço #Animasyon


Benzer Firmalar