Anasayfa » Temizlik firmaları » Muhtelif hizmetler » İZMİR Temizlik firmaları » Nokta Halı Yıkama & Kuru Temizleme - İzmir Hatay

Nokta Halı Yıkama & Kuru Temizleme - İzmir Hatay


239 SOKAK NO:11/D HATAY NOKTA / İZMİR

Telefon1: +90 232 231 22 66

Telefon2: +90 537 852 51 72

Fax: +90 232 231 22 66

Web: www.noktahaliyikamavekurutemizleme.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Nokta HALI YIKAMA & KURU TEMİZLEME ile İzmirde halı yıkama sektöründe önde gelen bir firmayız. Biz tecrübemiz, deneyimimiz ve bilgimizle daima çalıştığımız müşterilerimizi memnuniyetle gönderdik. Müşterilerimizin memnuniyeti ve elbette kalitemizi komşularına arkadaşlarına akrabalarına iletmeleri ile daha da büyüdük ve daha çok müşteriye sahip olduk.

Nokta halı yıkama ve kuru temizleme olarak biz kalitemizden asla taviz vermedik ve ilkelerimiz doğrultusunda daima kendimizden emin adımlarla ilerledik. Halı yıkama sektöründe müşterilerimize sağladığımız güvenle şuan önemli bir yere sahibiz. Sizde halılarınızı güvenle yıkatacağınız bir yer arıyorsanız bizimle çalışmayı deneyin. Diğer pek çok müşterimize sağladığımız memnuniyeti sizde yaşayın. Halılarınızdaki değişikliği fark ettiğinizde sizde ne kadar doğru karar verdiğinizi anlayacaksınız. Halı yıkama bizim işimiz ve biz işimizi büyük bir dikkat ve titizlik içerisinde gerçekleştiriyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Kuru Temizleme PALTO - NAPA DERİ - SÜET - GELİNLİK - ABİYE - BATTANİYE - YORGAN

Firmamızda Garantili Anti Bakteriyel Halı Yıkama İşleriniz İtina İle Yapılır.

CİN HALISI - FLAŞ HALI - ŞALCI HALI - İPEK HALI - YAĞCI BEDİR HALI - MİLAS HALISI - HEREKE HALISI - STEP HALI - AYRI YÜN HALI SAÇAK TAMİRİ YAPILIR.

#İzmir Halı Yıkama #İzmir Kuru Temizleme #Nokta Halı Yıkama ve Kuru Temizleme #İzmir Hatay Halı Yıkama #İzmir Hatay Kuru Temizleme


Benzer Firmalar