deniz otomasyon


ivedik öz ankara san.sit.1418 sok.no:22

Telefon1: 03123855588

Telefon2:

Fax: 03123950692

Web: www.denizotomasyon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Endüstriyel otomasyon tesislerinin verimliliklerini artırmak ve bakım giderlerini en aza indirmek amacı ile müşteri beklentileri doğrultusunda çözüm üreten ve yeni teknolojileri düşük maliyetle sunabilen
karmaşık olmayan etkin çözümler üretmek ve mevcut çözümlerin doğru uygulanmasını sağlamaktır.

Müşterilerimizin isteklerini karşılayacak çözümleri bilgi teknolojilerini kullanarak en verimli ve kaliteli şekilde sunmaktır. Otomasyon için eş zamanlı mühendislik yöntemlerini kullanarak çalışmalarını sürdürmektedir. \


Ürün ve Hizmetler

PLC \`ler sahadaki dağıtılmış giriş-çıkış ünitelerinin mantıksal programlanması ile derleyici ve karar verici üniteler olmakla kalmayıp, zaman içerisinde saha algılayıcılarındaki gelişmelere paralel olarak komple otomasyon çözümleri sunmaktadır.
(SCADA)
Proses veya bina otomasyonunda kullanılan programlanabilir kontrolörler (plc), döngü kontrolörleri, dağıtık kontrol sistemleri (dcs), ı/o sistemleri ve akıllı sensörler gibi çeşitli cihazlardan saha verilerini sürekli ve gerçek zamanlı olarak toplayan, tanımlanan kıstaslara göre bu bilgileri değerlendirmeye tabi tutup gerektiğinde kullanıcıya erken uyarı mesajları üreten, üretimi etkileyen çeşitli etkenlerin merkezi bir noktadan grafiksel veya trend olarak gözetlenmesini sağlayan ve sahadaki kontrol noktalarının uzaktan denetlenebilmelerine imkan sağlayan ideal bir denetleyici gözetim ve veri toplama sistemidir.
Scada yazılım paketleri endüstriyel tesislerde alt yapı yazılım görevini üstlenmekte ve fabrika içi ile dışındaki ağlara bağlanarak şirketin bütün katmanlarının uyum içerisinde çalışmasına imkan vermektdir. Scada işletme genelinde herkese her zaman erişebilecekleri , gerçek zamanlı ve ayrıntılı bilgiyi sağlamaktadır.
Amaç
Amaç minimum maliyetle, daha kaliteli ve daha çok üretmek için gerekli yapıyı kurmaktır. İşletmedeki tesislerden maksimum verimlilikle yararlanmak yöneticilerin işletmeye ve üretim bilgilerine tam olarak hakim olmasıyla sağlamak, scada sistemlerini fabrikalara aktararak bu firmaların otomasyon sistemlerini modern hale getirmektir.

1.tüm fabrika otomasyonunda ve modernizasyonlarında
2- bina ve mağaza otomasyonunda,
3- ısıtma, soğutma ve iklimlendirme otomasyonlarında,
4- seracılık, hayvancılık, tarım sanayinde,
5- tekstil, boya, otomotiv sanayinde,
6- fermantasyon sistemlerinde,
7- makine ve gıda sanayinde,
8- fiziksel büyüklüklerin ölçülmesi, gösterilmesi, kontrolü, verilerin saklanması, iletilmesi ve raporlanmasında,
9- bir merkezden denetlenen sistemlerde, ...
Nesneye yönelik saha tasarımları, gerçek zamanlı ve istatistiksel trendler ve grafiksel izleme, izleme kontrol işlemleri, alarmlar, raporlama, reçeteleme işlevlerinde kullanılır.

Hızlı gelişen endüstri uygulamalarında yaygın olarak kullanılan PLC cihazları ile yapılan endüstriyel otomasyon uygulamaları röleli ve PC kontrollü sistemlere göre çok ekonomik ve hızlıdır. Endüstriyel otomasyon sistemleri, en küçük biriminin amaca uygun çalışmasını düzenlediği gibi, bütün üretim sistemleri arasında veri iletişimi imkanı sağlayarak daha üst düzeyde yönetim ve planlama için gerekli bilgi tabanını oluşturur. Bu nedenle PLC\`ler kendilerine oldukça geniş kullanım alanları bulmuştur.

Bunlardan bazıları enerji dağıtım sistemleri, karmaşık fabrika otomasyonları, asansör sistemleri, konveyörler, motor hız kontrolü vb. endüstrinin hemen hemen her alanında rahatlıkla kullanılabilen PLC‘ler ile yapılan otomasyon sistemleri röleli ve bilgisayarlı (PC) sistemler

#otomasyon #otomasyon sistemleri #plc #scada #plc programlama


Benzer Firmalar