Anasayfa » Polietilen Ürünler » Plastik Sanayi » İSTANBUL Polietilen Ürünler » polietilen.gen.tr Polietilen ürünler

polietilen.gen.tr Polietilen ürünler


Okmeydanı Caddesi No:2

Telefon1: 0212 369 55 12

Telefon2:

Fax: 0212237 85 73

Web: www.polietilen.gen.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1987
Çalışan Sayısı:24 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:yok

polietilen.gen.tr polietilen alanında hizmet vermekte olup dünya\`da yeni etkinliği kanıtlanmış polietilen ürünmlerini satışını hızlı şekilde çözümleyen ürünleri sürekli araştırmakta ve siz sayın müşterilerimize tanıtıp ulaştırmaktan büyük bir mutluluk duymaktadır. Temel amacımız müşterilerimize iyi hizmet verebilmek; yeniliklerden hızla haberdar olmayı sağlamak, rahat ve güvenli bir ortamda alışveriş yapmayı sağlamaktadır.


Sektöründe Öncü...

polietilen.gen.tr Sanal mağazacılık internet hizmetlerini en iyi şekilde Garantili Güvenilir ve Gizlilik ilkelerine büyük derecede önem veren bir elektronik ticaret sitesidir. Satış öncesi ve sonrası müşteri desteğimizle kargo teslimine kadar siparişleriniz şirketimizin garantisi altındadır.

Müşteri Memnuniyetinde Hassas...

polietilen.gen.tr sektörümüz için Türkiye’de büyük uğraşılar sarf etmiş dürüst,güvenilir, garantili, Polietilen ürünleri satış merkezidir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan kurumsal bir firmadır.


Ürün ve Hizmetler


Thermobox
Yemek saklama kabı olarak nitelendirilen thermobox, plastikten üretilmektedir. Kullanım çeşidine göre askeriye, medikal vb. alanlarda rahat kullanım sağlamaktadır. Ürünlerin muhafaza edildiği saklama kapları tek raflı ve çift raflı olarak da kullanılabilmektedir. Genel özellikleri şöyledir; Kolay taşınabilir, her iki yanında kulp bulunmaktadır. Taşıma kulpları polyamitten yapılmış olup, elle kavrama kolaylığı vardır. Bulaşık makinesinde yıkanabilir. Köşebentleri ile köşeleri korunmaktadır.
Sizin İçin Var Olan Bir Firmayız.

Polietilen ürünler hakkında sormak, danışmak veya her türlü konu hakkında önermek istediğiniz sorularınızı iletişim sayfamızdaki formu doldurarak iletebilir veya müşteri destek hattımızı arayarak bilgi alabilirsiniz

# # # # #


Benzer Firmalar