Anasayfa » Koli » Ambalaj Sanayii » İSTANBUL Koli » Karton Kutu Koli Ambalaj

Karton Kutu Koli Ambalaj


Mehmet Akif Ersoy cd. No:42

Telefon1: 02124759582

Telefon2:

Fax: 02124759582

Web: www.kolisi.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1994
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Oluklu mukavva kutu sektöründe gösteren firmamız 1994 yılında kurulmuştur. Yenilenebilir ambalaj ürünü olan oluklu mukavva, firmaların paketleme ihtiyacı için en ideal ambalaj çeşididir. Çevreye duyarlı ve kolay kullanım özelliğine sahip olan oluklu mukavva kutu, firmamızda seri üretim ile siparişlere hitap etmektedir. Boy, en, yükseklik ölçülerinin yanı sıra kalitesini belirtmeniz halinde firmamızdan koli fiyatları hakkında bilgi edinebilirsiniz.


Ürün ve Hizmetler


Oluklu mukavva koli
Oluklu mukavva koli gelişen ambalaj dünyasının en avantajlı paketleme ürünüdür. Oluklu mukavva koli istenilen ölçüde olması ve esnek yapısıyla içindeki eşyaları bozmadan alıcısına ulaştırabilen bir ambalajdır. Karton koli üzerine yapılan yazı baskıları üretici firmaya eşsiz reklam promosyonu sunar. Koli ambalajı yaptığınız ürünler alıcıya ulaştıktan sonra da elden ele dolaşır.
Oluklu mukavvadan koli ve karton kutu üretimi yapmaktayız. Koli ve kutu üzerine baskı seçeneği ile firmanızın tanıtımını yapabilirsiniz. Karton kutu ve koli siparişlerinizi istenilen ebatlarda üretebiliyoruz. Koli kenar birleşimlerini talebinize göre zımbalı ve yapışkanlı yapabiliyoruz. Karton kutu ve koliler depolamada fazla yer kaplamayan ürünlerdir.

#koli #kutu #karton #oluklu #mukavva


Benzer Firmalar