Anasayfa » Online Alışveriş » Ticaret ve perakende satış » İSTANBUL Online Alışveriş » DEPPOY BİLİŞİM VE SANAL MAĞAZACILIK TİC. LTD. ŞTİ.

DEPPOY BİLİŞİM VE SANAL MAĞAZACILIK TİC. LTD. ŞTİ.


HARBİYE, ÖLÇEK SK. (PAPA RONCALLİ SK.) NO:74 ŞİŞLİ - İSTANBUL

Telefon1: 02122257994

Telefon2:

Fax: 02122257127

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

HizliShop.Com, Deppoy Group internet iştiraklerinden biri olarak 2007 yılında faaliyetine başlamıştır. Deppoy internet iştirakleri içerisinde çoklu ürün satışı yapan EkonomikPaket.com, sadece navigasyon ve araç multimedya sistemleri satan Seslinavigasyon.com ve onlarca tek ürün sitesi yer almaktadır. Bünyemizde bulundurulan ve Türkiye’ nin en büyük distribütörleri olan Arena, İndex, Başarı Telekom, Telpa gibi konusunda uzman yüze yakın bayilik anlaşması yapılmıştır. En uygun ve en iddialı fiyatlar artık HizliShop.com’ da.
KISACA BİZ !
- Siteniz ne zaman kuruldu?
Deppoy Bilişim Ltd. Şti. 2007 yılından beri E-ticaret alanında faaliyetini sürdürmektedir. HizliShop.Com sitemiz 2007 yılında yayın hayatına başlamıştır.
- Merkeziniz nerede?
İstanbul Şişli ilçesi Harbiye semtinde faaliyet göstermekteyiz. Yine aynı bölgede depomuz bulunmaktadır. Adresimiz; Harbiye Ölçek Sk. (Yeni; Papa Roncalli Sk.) No:74 Şişli – İstanbul
- Ürünleri mağazanızdan gelip almamız mümkün mü?
Sitemizde 30.000 çeşide kadar ürün sergilenmekte ve bu sayı sürekli olarak artmaktadır. Bu ürünlerin tamamı stoğumuzda bulunmamaktadır. Stoğumuzda bulunan ürünler ürün içeriğinde özellikle belirtilmektedir. Bu nedenle gelip almak istediğiniz ürünler için önce sipariş verip ürünün merkezimize gelmesini sağlamanız gerekmektedir. Sipariş verdiğiniz ürün ortama 1-3 gün içersinde merkezimize gelir ve bilgilendirme yapılarak ürünü teslim almanız sağlanır.
- Mağaza / Ofis olarak mı çalışıyorsunuz?
Ofis
- Kredi kartı bilgilerimi veriyorum ama ya bir şey olursa?
Telefonla yada internet üzerinden verdiğiniz kredi kartı bilgileriniz bizde saklı kalmaz. Siz siparişinizi verdiğinizde bankadan direk provizyon/ön provizyon alınır ve kart bilgileri silinir.
- Spot ya da ikinci el ürün satıyormusunuz?
Hayır. Sitemizde sadece Resmi ithalatçı, Distribütör ve üreticilere ait yeni ürünler satılmaktadır.
- Bazı ürünlerin fiyatları neden çok düşük?
Toplu alım yaptığımız ürünlerde fiyat avantajımız olmakta. Bu avantajımızı tek ürünlerde tüketicilere sunmaktayız.
- Aldığım ürün ya bozuk gelirse?
Bizden çıkış yapılan tüm ürünler kontrol edildikten sonra paketlenir ve kargo görevlisine kontrol ettirilerek teslim edilir. Bu safhadan sonra ürün de herhangi bir hasar olması durumunda ürünler sigortalı olarak gönderildiği için kargo firması tarafından zarar tanzim edilir ve size yeni ürün gönderilir.
- Ya ürünüm gönderilmezse?
Böyle bir durum mümkün değildir. Sizden teslim alınan ödemeler ya resmi şirket hesaplarımıza havale yoluyla alınır ya da Pos makinelerimizden kredi kartı çekimi yapılarak alınır. Bu nedenle siz ödemeyi yaptığınız anda bizden alacaklı duruma geçersiniz. Biz size ürünü gönderene ya da para iadesi yapana kadar alacağınız sabit kalır.
- Ürünüm kaç günde gelir?
Normal sevkıyat süremiz 3 iş günüdür. Ancak ürünlerimizin %75 aynı gün ya da 1 gün sonra kargoya verilmektedir. Hafta sonları kargo firmalarının çalışmaması sebebi ile gönderim yapılamamaktadır.
- Deppoy Group?
Şir


Ürün ve Hizmetler


DEPPOY BİLİŞİM VE SANAL MAĞAZACILIK TİC. LTD. ŞTİ.
HizliShop.Com, Deppoy Group internet iştiraklerinden biri olarak 2007 yılında faaliyetine başlamıştır. Deppoy internet iştirakleri içerisinde çoklu ürün satışı yapan EkonomikPaket.com, sadece navigasyon ve araç multimedya sistemleri satan Seslinavigasyon.com ve onlarca tek ürün sitesi yer almaktadır. Bünyemizde bulundurulan ve Türkiye’ nin en büyük distribütörleri olan Arena, İndex, Başarı Telekom, Telpa gibi konusunda uzman yüze yakın bayilik anlaşması yapılmıştır. En uygun ve en iddialı fiya
fujifilm finepix , fotoğraf makinesi , bisiklet , barkod okuyucu , notebook

# # # # #


Benzer Firmalar