Anasayfa » Yapı Malzemeleri » İnşaat sanayi » ANKARA Yapı Malzemeleri » Wallmerk Yapı Kimyasalları

Wallmerk Yapı Kimyasalları


Polatlı O.S.B 209. Cad. No:7 Pk 11 06900 Polatlı

Telefon1: 0312 626 51 52

Telefon2: 0312 626 50 81

Fax: 0312 626 50 85

Web: www.wallmerk.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:250 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Wallmerk Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2007 yılında uluslararası ve yerli sermayenin işbirliği ile kurulmuştur. Yapı kimyasalları ve çeşitli yapı malzemeleri üzerine Ar-Ge çalışmaları yürüten firma, ticari ürün üretimi ve pazarlanması konusunda Türkiye’de yatırım yapma kararı almasının ardından ana üretim tesisi için Polatlı Organize Sanayi Bölgesini seçmiştir.

Yaklaşık beş yıla yakın bir süredir hizmete sunulan Wallmerk Yapı Kimyasalları A.Ş. ürünleri her geçen yıl Türkiye ve yurtdışında talep edilirliğini ve pazar payını arttırmaktadır.

Yerli ve yabancı sermayenin işbirliği ile kurulan Wallmerk Building Systems, faaliyetlerine Amerika Birleşik Devletleri’nin Missouri eyaletinin Branson şehrinde devam etmektedir.

Wallmerk Yapı Kimyasalları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. \`nin faaliyet alanı sürme esaslı su yalıtım malzemeleri, kullanıma hazır harçlar, seramik yapıştırıcıları ve derz dolgu malzemeleri, ısı yalıtım sistemleri, boyalar, endüstriyel zemin kaplamaları, şantiye destek malzemeleri, ankraj ve montaj malzemeleri, su yalıtım membranları, beton ve harç katkıları, onarım, güçlendirme, enjeksiyon, beton- doğaltaş emprenye malzemeleri ambalaj-satış-pazarlama ihracat-ithalattır.


Ürün ve Hizmetler


Wallmerk Polkleber
imento esaslı, ısı yalıtım levhası yapıştırıcısı. Wallmerk Polkleber, içten veya dıştan uygulanan ısı yalıtım levhalarının yapıştırılması için geliştirilmiş yüksek nitelikli, polimer takviyeli, suya ve neme karşı dayanıklı çimento esaslı yapıştırma harcıdır.
ISI YALITIM, SU YALITIM, SERAMİK YAPIŞTIRICILARI, ANKRAJ VE MONTAJ MALZEMELERİ, BETON HARÇ VE KATKI MALZEMELERİ, DIŞ CEPHE BOYALARI VE KAPLAMALARI, İÇ YÜZEY BOYALARI OLMAK ÜZERE 300\`E YAKIN ÜRÜN BULUNMAKTADIR.

# # # # #


Benzer Firmalar