Anasayfa » Çağrı Merkezi » Telekomünikasyon » ANKARA Çağrı Merkezi » Çağrı merkezi kurulumu

Çağrı merkezi kurulumu


Anıttepe Gençlik Cd.Ö.Seyfettin Sok.No:4/5

Telefon1: 03122324070

Telefon2: 03122324070

Fax: 03122314030

Web: www.telcon.com.tr/santraller/cwiz/cwiz-ip-call-center.html

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:5 | Memur:5 | İşçi:5
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

CWIZ Call Center CWIZ Kurumsal veya CWIZ By-Pack uygulamalarının üzerinde modül olarak yeralmaktadır. Sahip olduğu özellikler çağrı merkezi uygulamalarına özel araçlar ve raporlama içermektedir.

Herhangi bir CWIZ uygulamasının içinde tamamen ayrı bir Call Center gibi çalışabilir. Sistemdeki her bir dahili, lisans kapasitesi dahilinde Call Center agent\`ı olarak da tanımlanabilir. Bu sebeple mevcut santral yapısı üzerinde değişen koşullara göre agent sayısı kolaylıkla arttırılabilmektedir.


Ürün ve Hizmetler


Cwiz IP Call Center
Her Ölçekte Çağrı merkezi (Call Center) kurulumu yapılmaktadır.
Telcon, işyerlerinin, ofislerin, kurumların, konut, otel ve fabrikaların, değişen ve gelişen haberleşme ihtiyaçlarına hızlı ve etkin servis hizmeti sunar. Telefon santrali ve çevre birimlerinin, kullanıcıların istek ve ihtiyaçları doğrultusunda re - konfigüre edilmesi, güncellenmesi, kapasite arttırımı, özellik eklenmesi, özelleştirilmesi, ariza durumunda yerinde teknik destek verilmesi, sistem taşınması, dahili veya harici hat eklenmesi, kullanıcı haklarının/ayarlarının değiştirilmesi gibi hizmetlerdir. Bu servislerden yararlanmak için, son kullanıcı ile herhangi bir sözleşme yapılmasına gerek yoktur. Türkiye’nin neresinde olursa olsun, hangi markadan ve modelden olursa olsun, telefon santralı ile ilgili teknik destek almak istendiğinde, azami 24 saat içerisinde yaşanılan problemin yada talebin niteliğine bağlı olarak yerinde veya uzaktan erişimle çözüm sağlanır.

# # # # #


Benzer Firmalar