Duşakabin


İVEDİK ORGANİZE SANAYİ 35. CAD. NO:154

Telefon1: 03123955101

Telefon2:

Fax:

Web: www.dusakabin.ru

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2011
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Nokta Duşakabin
Nokta Duşakabin (Duş Ve Küvet Kabinleri ) Duşakabin,Küvet Ve Duş Teknesi İmalat Satış Ve Montaj Hizmeti Sunan Firmamız, Siz Değerli Müşterilene Kaliteyi Ve Daima En İyi Hizmeti Ulaştırmak İçin Duş Ve Kabin Sektörünü Yakından Takip Etmektedir. Nokta Duşakabin Firmamız İmalat Ve Montaj Hizmeti İstanbul Ve Ankara İlleri İle Sınırlıdır. Bu İki il dışında olan illerden gelen siparişleri nokta duşakabin bayileri aracılığı ile hizmet sunulmaktadır. Bayimiz bulunmıyan illere ise ürünlerimiz müşteri talebine göre ambar ve kargo vsıtası ile ulaştırılmaktadır.Nokta Duşakabin Firmamız Sektörün Gereklili Olarak 2011 Yıllı Mayıs Ayında, Üretimini Yapmakta Olduğu Tüm Ürünlerini İnternet Ortamına Taşıdı. Artık nokta duşakabin ürünlerini Altta Belirtilen internet adreslerini Kullanarak ürünleri inceliyebilir fiyat araştıması yapabilir ve online ürün siparişi verebilirsiniz.
• www.noktadusakabin.com
• www.duskabin.org
• www.dustekneleri.org
• www.jakuzi.biz
• www.dusakabin.ru


Ürün ve Hizmetler


Nokta Duşakabin Fırsat Köşesi
Nokta Duşakabin Fırsat Köşesi Her Ölçü Tek Fiyat Kampanyamız Başlamıştır. 200 MM aralığındaki her ölçü ve ebat duşakabinler`de tek fiyat kampanyası başlamıştır. Listede belirtilen fiyatlarımız Sadece İstanbul Ve Ankara İçinde Nakit Ödemelerde Geçerlidir.Nakliye ve Montaj Fiyatlara dahildir. Her Ölçü Tek Fiyat Kampanyası Nakit Ödemelerde Geçerlidir . Normal Seri Mika Cam Duşakabin 185 TL
Kalite Politikamız
Müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedefleyen çalışma tarzımızla, faaliyetlerimizle ilgili tüm yenilikleri ve değişimleri takip ederek, dayanıklı, piyasa koşullarına uygun ve kusursuz üretimler yapan; sürekli gelişmeyi ve ilerlemeyi sağlaya bilen, etik değerlere saygılı takım anlayışı ile çalışabilen, personelin memnuniyetine ve eğitim seviyesini sürekli geliştiren yasal şartlara ve kalite yönetim sistemi şartlarına uyarak alanında rekabet gücü yüksek bir firma olmaktır.

# # # # #


Benzer Firmalar