Ankara Stand


4.Cadde 1088. Sokak 4/1 Öveçler Çankaya / ANKARA

Telefon1: 05358903391

Telefon2:

Fax: (0312) 481 69 39

Web: www.ankarastand.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:-
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

linizde bir ürünün var olması, onu gerektiği gibi sergilemedikten yada sunmadıktan sonra çok bir anlam taşımaz. Pazarlamadaki en önemli unsurlardan biri olan bu gerçekliği en iyi şekilde yapmak için varız.

Bir projeyi 3 boyutlu çizmek başka bir konu iken, onu uygulanabilir çizmek bambaşka bir şey. Görsel zevk, malzeme bilgisi, piyasa tecrübesi, analitik değerlendirme, yeterli sayıda ve yeterli güçte tedarikçiler ile yarı yolda kalmamanız için varız. Tasarım gücümüz ile, etrafınızdaki tüm diğer rakiplerinizin arasından bir anda sıyrılacaksınız. Tasarımın güzel olması kadar işlevsel ve kullanışlı olması da çok önemli.

Bugüne kadar projelendirilmiş yüzden fazla fuar standı, avm standı ve teşhir üniteleri ile sektördeyiz.

Tecrübenin Gücü
Masabaşında oturup tasarım yapmak iyi ama ya uygulama? Üretim sürecinde olmazsan, hataya anında müdahale edilmezse ortaya çıkan iş fiyasko olabilir.

Malzemeyi Tanımak
Bir stand tasarlandı. Herşey tamam ve iş başladı. O da ne? Bu malzeme bükülemiyor! Demek ki mesele sadece tasarlamakta değil. Tanımadığın malzemeyi kullanamazsın.

Hem Ürün Hem Marka
Kimi zaman ürün ön planda ama marka yok, kimi zaman marka bas bas bağırıyor ama burada ne satılıyor diye anlayan yok. Her ikisi birden çözümlenmek zorunda!

Ya Zamanında Ya Hiç
Doğru zamanda orada değilseniz -1 puan. İmalatın son adımı teslimat. Sizin içinse herşey ondan sonra başlıyor. Geciktiyseniz yolunuz artık daha uzun.


Ürün ve Hizmetler

FUAR STANDLARI

Ahşap Stand

Adının ahşap olması malzemesinin sadece ahşap olduğu fikrini oluşturmasın. Piyasada kullanım adı böyledir. Modüler standları oluşturan tek tip metal malzemelerin dışında yer alan, mimari ve dekorasyonda kullanılabilen tüm malzemelerle yapılan stand türüdür. Örneğin cam, pleksiglass, ahşap, plastik, metal, taş, tuğla, dijital ürünler, vs gibi malzeme yelpazesine sahiptir. Modüler tüm standlara göre hem çok daha şık, hem çok daha farklı tasarımlara olanak veren, görselliği doruk noktaya taşıyabileceğiniz stand uygulama metodudur.
Modüler Stand

Octanorm, aluset veya benzer yerli ürünler ile yapılan stand tipidir. Standı oluşturan ana yapı, malzemesi metal olan taşıyıcı ve bağlayıcılardır. Bu metal sistemlerin kesitleri bir kısmında sekizgen bir kısmında karedir.

Bu modüler sistemlerde ise 2 tür tercihiniz vardır:

Standart stand ve özel stand.

Standart stand, bahsi geçen demonte malzemelerin bir alınlık, çevre duvarları ve eğer varsa kapalı bir oda oluşturacak şekilde, herhangi bir özelliği olmadan uygulanmasıdır.

Özel stand ise, demonte malzemelerin birbirlerine farklı şekillerde bağlanmasıyla elde edilen farklı tasarımlardan oluşan demonte stand türüdür.
AVM STANDLARI

Alışveriş merkezleri (AVM) hayatımızın artık değişmez bir parçası. Esnaflar için ise bulunmaz bir satış mecrası. AVM’lerde mağaza sahibi olmanın yanı sıra, bir diğer alternatif olarak stand, kiosk, kioks gibi farklı isimlerle anılan satış alanlarına sahip olmak mümkün.

Adına stand, kiosk, kioks yada başka ne derseniz deyin, bu sistem, alışveriş merkezlerinde, mağazaların haricinde kalan boş alanlarda uygulanabilen, ürün satışı yapılan bölümlerdir.

Bu standların teknik olarakta işlevsel olarakta fuar standlarından farkları vardır. En fazla 1 hafta için kurulan fuar standına karşılık, avm standları en az birkaç senelik kurulur.

Avm standları tasarlanırken, görsellik, yapılan işi yansıtan tasarım ve renkler, bulunulan avm’ye konsept olarak uyum başlıca uyulması gereken kurallardır.
SERGİLEME ÜNİTELERİ

Tüm mağazalarda, ofislerde ve hatta belki evlerde, satış yapılacak ürünü veya kıymet taşıyan bir eşyayı göstermek için kullanılan sergileme elemanlarıdır.

Mağazalarda, satışı yapılan ürünün cinsi, rengi, markanın kurumsal renkleri ve genel konsepte göre uygulanabilirliği olacak bir halde tasarlanıp imalatı yapılır. Evler ve ofisler içinse, belirli bir değere sahip veya sergilenmeye ihtiyaç duyan eşyalar için, ürünün niteliği ve genel talepler doğrultusunda yapılan bir tasarım ve onun uygulanmasıyla elde edilir.

# # # # #


Benzer Firmalar