Anasayfa » Mobilya Sanayii Genel » Mobilya ve Dekorasyon » İSTANBUL Mobilya Sanayii Genel » SYSTEMOZZI ALÜMİNYUM SAN. VE DIŞ TİC. LTD.ŞTİ.

SYSTEMOZZI ALÜMİNYUM SAN. VE DIŞ TİC. LTD.ŞTİ.


sanayi cad. gökyüzü sok. no : 28

Telefon1: +90 216 3143444

Telefon2: +90 216 3651445

Fax: +90 216 5274717

Web: www.systemozzi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:80 (Yönetici:5 | Memur:10 | İşçi:65
Dış Ülkelerle Bağlantıları:italya-yunanistan-ukranya-moldovya-makedonya-bulgaristan-rusya-almanya-azerbeycan-türkmenistan-suriye-iran-ırak-libya-tunus

System ozzi Sliding Door Systems

Firmamız ilk olarak 1985 yılında Mobilya Üretimi konusunda faaliyetlerine başlamıştır. Sektörden gelen talepler üzerene 1996 yılında faaliyetlerimiz arasına Metal ve Paslanmaz ürünleri dahil olmuştur. Mobilya Sektörünün yan sanayi ürünlerinde yaşamış olduğu sıkıntıları çok daha yakından bilen yönetim kadromuz 2012 yılında tüm faaliyetlerini mobilya yan sanayi sektörüne yönlendirme kararı almıştır. Firmamız üretim hattını 2012 yılında Sürgü Kapak Mekanizmaları, Mobilya Aksesuarları ve Dolap içi Aksesuarları ürünlerinin üretimi için yönlendirilmiştir.

Ozzi kendi sektöründe en güvenilir ve tercih edilir şirketleri arasında yer almayı, müşterilerinin beklentilerine uygun üst düzey teknolojik standartlarıyla üreterek koşulsuz müşteri memnuniyeti esas alarak tasarım ve üretim yapmayı ilke edinmiş. Yönetim ve Kalite politikasını bu doğrultuda düzenlemiştir.


Ürün ve Hizmetler

Alüminyum Ray Kapaklar
Alüminyum Mobilya Profilleri
Alüminyum Çerçeve Kapaklar
Sürgü Kapak Mekanizmaları
Sürgü Kapak Yavaşlatıcıları
Mobilya Aksesuarları
Fitiller
Dolap İçi Led Aydınlatma
Dolap İçi Aksesuarlar

#ray dolap #kapak mekanizması #sürgü kapak mekanizması #kapak yavaşladıcıları #alüminyum aksesuar


Benzer Firmalar