Anasayfa » Isıtma soğutma » İSTANBUL Isıtma soğutma » SLR Dizayn Enerji Mühendislik

SLR Dizayn Enerji Mühendislik


Bahçeşehir 1. Kısım Seyhan Cad. Doğapark evleri C Blok No:6

Telefon1: 02124051309

Telefon2:

Fax: 02124051309

Web: www.slrenerji.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2012
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2012 yılında Bahçeşehirde kurulan SLR Dizayn Enerji Mühendislik evinizin konforunu arttırmak, size rahat yaşam alanları sağlamak için çözüm önerileri üretir.

Konusunda uzman çözüm ortaklarıyla birlikte doğaya saygılı, teknolojik sistemler geliştirerek, enerji kaynaklarının verimli kullanılmasını amaç edinmiştir.

Ana faaliyet kolları;
Isıtma, soğutma ve havalandırma sistemleri
Mimari uygulamalar
Yenilenebilir enerji sistemleri
Enerji tasarruf sistemleri\`dir.

SLR Dizayn enerji Türkiye’nin en köklü şirketlerinden biri olan Alarko Carrier ile bayilik antlaşmasını eylül ayında imzalamış ve Alarko Carrier çatısı altında bulunan pek çok dünya lideri markanın yetkili satıcısı olmuştur.
Alarko Carrier
Techem
Toshiba
Wolf
Estia


Ürün ve Hizmetler


Techem Isı Payölçer
Ülkemizde merkezî ısıtma sistemine sahip binalarda ısıtma giderleri tüketim oranında paylaştırılmamaktadır. Daire sahipleri “Az da yaksam, çok da yaksam aynı bedeli ödeyeceğim” zihniyetinde olduğu için, binalarda ciddi ısı israfı oluşmaktadır. (Serinlemek için kaloriferlerin kısılması yerine, cam açılması gibi) “Kullandığın kadar öde” prensibine dayanan Pay Ölçüm sistemi, Avrupa’da 100 senedir kullanılmakta olup, bu sistem merkezî ısıtma sistemine sahip binalarda ısıtma giderlerinin tüketim or
Isıtma soğutma; ısı pay ölçer; techem; alarko; klima; kombi; cam balkon; elektrikli panjur; bahçeşehir; güneş enerjisi; toshiba; carrier; wolf; estia

#Alarko Carrier #techem ısı payölçer #klima #kombi #bahçeşehir


Benzer Firmalar