Anasayfa » Isıtma soğutma » İSTANBUL Isıtma soğutma » CAMİ ISITMA SİSTEMLERİ

CAMİ ISITMA SİSTEMLERİ


KÜÇÜKÇEKMECE

Telefon1: 0212 424 01 26

Telefon2: 02124240126

Fax:

Web: www.karbonisitici.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

\`Camilerdeki doğru ısıtmada hedef insan olmalıdır. Çünkü insanın camiye girince üşümesinin sebebi caminin soğuk oluşu değil oturduğu halının soğuk oluşudur.Camilerde gök kubbe yüksek oldugundan kalorifer v.s. ısıtma sistemleriyle ısıtmak çok zordur,ancak yerin ısıtılması kişilerin soğuk havayı hissetmesini engellemektedir.

KARBONİK ISITMA İLE AYAK SICAK..BAŞ SERİN....

En Ucuz
Çünkü, caminin tamamına döşenmeyebilir. Isıtma sistemi döşenen safların ayak kısmına 80 cm eninde ısıtıcı film döşenir..

En Güvenilir
Rezistans teli yok. Periyodik bakım, temizlik veya tamir gerektirmez. Arıza yapmaz, kopmaz, sudan etkilenmez.Cami ısıtmada en güvenli sistemdir.

En Konforlu
Çünkü kırmadan dökmeden sadece iki vakit arasında karbonik cami ısıtma sistemi döşenir.

En Ekonomik
Tüm gün çalışmaz. Namaza 5 dk kala açılması halıların ısınması için yeterlidir. Saflar ayrı ayrı çalıştırılabilir. Elektronik termostat kontrollüdür, ayarlanan sıcaklığa gelince akım kesilir. 1.000 kişi alabilen bir caminin tüm safları açılırsa, bir Cuma Namazı’ndaki elektrik tüketimi ; 500 m x 120 W/m x 1 saat =60 kWh (Yaklaşık 10 TL olur) Isıtıcı filmler 5 yıl garanti ile satılmakla beraber, ürün için belirlenmiş bir ömür sınırı yoktur.Karbonik ısıtma sistemi,gelecek kuşaklara devredilir.

En Sağlıklı
Karbonik ısıtma,toz böceklerini, bakterileri azaltır. Cami girişine döşenmesi halinde, ıslak ayakla basılan bölgeyi kurutur, bakteri ve dolayısıyla kötü kokuyu giderir. Altı tahta döşeli camilerde oluşan alt yuvayı temizler.



Karbon ısıtıcı camilerde nereye döşeniyor?

Cami zeminleri genellikle çıplak betondur veya üstüne tahta döşenmiştir.
Beton zemin veya tahta üzerine yalıtım serilir. Yalıtım rulosu aynı zamanda halıya yumuşaklık verir. Betonun soğuğunu ve rutubetini de tamamen keser.Karbon film altına, alüminyum folyolu 6mm yalıtım malzemesi veya keçe döşeyerek yalıtım yapmaktayız.Isı kontrolu içinde camilere özel ısı kontrol ünitelerimiz mevcuttur.
Yalıtımın üzerine, cami halısının tam altına karbon ısıtıcılar konur. Isıtıcılar 80 cm eninde, oturulacak tarafa yerleştirilir. Secde yapılan yere ısıtıcı koymak şart değildir.
3-5 dakika içinde halı sıcaklığını 10-12 C’den, 20-25 °C’ye yükseltir.
Saflar farklı sıcaklıklara ayarlanabilir, bazı saflar kapalı tutulabilir.
Cemaat gelmeden 10 dakika önce açılsa yeterli olur.
Çok soğuk günlerde rutubeti önlemek için vakit aralarında kısık ayarda tutulması (15 °C gibi) gerekebilir.
Kış odalarında öğleden yatsıya kadar ara vermeden yakılması tavsiye edilir, kapalı ortamda ısı muhafaza edileceğinden havayı da ısıtmış olursunuz.
Yaz-Kış haftada bir gün, örneğin Cuma namazı öncesi veya sonrası tüm saflar açılarak en yüksek sıcaklığa gelene kadar 20-30 dakika çalıştırılırsa,karbon ısıtıcı halıların hijyenine katkıda bulunur ve kokuları giderir.

BİLGİ: www.karbonisitici.com


Ürün ve Hizmetler


CAMİ HALI ALTI ISITMA SİSTEMLERİ
`Camilerdeki doğru ısıtmada hedef insan olmalıdır. Çünkü insanın camiye girince üşümesinin sebebi caminin soğuk oluşu değil oturduğu halının soğuk oluşudur.Camilerde gök kubbe yüksek oldugundan kalorifer v.s. ısıtma sistemleriyle ısıtmak çok zordur,ancak yerin ısıtılması kişilerin soğuk havayı hissetmesini engellemektedir. KARBONİK ISITMA İLE AYAK SICAK..BAŞ SERİN.... En Ucuz Çünkü, caminin tamamına döşenmeyebilir. Isıtma sistemi döşenen safların ayak kısmına 80 cm eninde ısıtıcı film dö
CAMİ ISITMA SİSTEMLERİ
HALI&PARKE ALTI ISITMA SİSTEMLERİ
CAMİ ALTTAN ISITMA
ELEKTRİKLİ YERDEN ISITMA

#cami ısıtma #cami ısıtma sistemleri #karbonik ısıtma #halı altı ısıtma #cami elektrikli ısıtma


Benzer Firmalar